Kinek hogy van ideje baba mellett főzni?
11 hónapos a kislányom. Neki is és nekünk is külön kellene főzni még.
Magunknak rendeljük az ebédet, a kislanyomnak meg lefagyasztottam a kajákat, de főleg bébietelt kap.
Egyszerűen nem tudok mellette főzni..
Ki hogy oldja meg? Hétvégén lehetetlen abban a két napban, amit legalább együtt töltünk még főzni is napokra előre.
Ja és nekem 0 segítségem van. Apuka este 8ig dolgozik, az en szüleim és barátaim 250 kmre vannak, a férjem rokonai pedig itt laknak 5 percre, de szarnak a gyerekre.
Megis megoldottam mindent.
Van bébiétel készítő gépem, így azzal pikk-pakk megcsinálom a bébiételt amíg alszik a kislányom délelőtt.
Magunkra meg több napra főzök akkor, amikor már itthon van a férjem, és tud játszani a babánkkal.
Én is tudtam főzni, takarítani stb, pedig segítség nem volt.
Amíg főztem, addig az etetőszékben elvolt.
De ennyi idősen mint a tiéd, màr azt ette amit mi.
Mióta együtt élünk a férjemmel 1-2 naponta főzök, ez baba mellett is igy volt es igy is lesz, most jon a 3.
Ha nem volt el magában, akkor vittem magammal a kis székét vagy hordozót es oda tettem magam melle amíg főztem.
Mi elég érdekesen főzünk. Ő az etetőszékben van vagy a járókában, közben pedig főzök és szaladozok oda hozzá.
De amit csak tudok pl répa, krumpli ilyeneket előző este megpucolom és vízbe teszem.
Reggeli után megy a járókába. Ha gyors kaja van megfőzöm, ha nem gyors akkor előkészítés, félig elkészítem.Ezután megyünk ki, bolt, játszó. Ha hazajöttünk, elfáradt, szintén van egy fél óra amíg befejezem az ebédet, ha nagyon álmos akkor leteszem előbb aludni.
Nekem azóta könnyebb mióta kialakult az egyszeri alvás napközben. Azóta sokkal könnyebb tartani a napirendet. Lassan 2 éves, megszokta, hogy mennek a dolgok. Azelőtt nekem káosz volt minden napom.
Szóval azt tudom mondani, hogy nekem ahogy nő, egyre könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!