Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek hogy van ideje baba...

Kinek hogy van ideje baba mellett főzni?

Figyelt kérdés

11 hónapos a kislányom. Neki is és nekünk is külön kellene főzni még.

Magunknak rendeljük az ebédet, a kislanyomnak meg lefagyasztottam a kajákat, de főleg bébietelt kap.

Egyszerűen nem tudok mellette főzni..

Ki hogy oldja meg? Hétvégén lehetetlen abban a két napban, amit legalább együtt töltünk még főzni is napokra előre.

2019. ápr. 10. 09:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%

Ja és nekem 0 segítségem van. Apuka este 8ig dolgozik, az en szüleim és barátaim 250 kmre vannak, a férjem rokonai pedig itt laknak 5 percre, de szarnak a gyerekre.

Megis megoldottam mindent.

2019. ápr. 10. 12:11
 12/19 anonim ***** válasza:
58%

Van bébiétel készítő gépem, így azzal pikk-pakk megcsinálom a bébiételt amíg alszik a kislányom délelőtt.

Magunkra meg több napra főzök akkor, amikor már itthon van a férjem, és tud játszani a babánkkal.

2019. ápr. 10. 12:34
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Nem szerette a baby kajákat. Azt ette amit mi( persze alig fűszerezve pici só). Mindig valahogy megoldottam a főzést( van egy nagytesó is). Most a kicsi 17 hós a nagy 5 éves. Azért a legtöbb ételt nem telik órákba elkèszíteni.
2019. ápr. 10. 12:35
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Én is tudtam főzni, takarítani stb, pedig segítség nem volt.

Amíg főztem, addig az etetőszékben elvolt.

De ennyi idősen mint a tiéd, màr azt ette amit mi.

2019. ápr. 10. 13:20
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
Minden gyerek más és minden anya más. Az én gyerekem nem szeretett járókában lenni, nem szeretett hordozóban lenni, én meg nem szeretek úgy főzni, hogy egy 1 éves szétszedi mellettem a konyhát, ha nagyon muszáj persze meg lehet csinálni úgy is. Mivel budapesten lakunk bármilyen ételt házhoz hoznak, és így olcsóbban is jövünk ki, szóval legtöbbször ezt választom, illetve alvásidöben főzök.
2019. ápr. 10. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mióta együtt élünk a férjemmel 1-2 naponta főzök, ez baba mellett is igy volt es igy is lesz, most jon a 3.

Ha nem volt el magában, akkor vittem magammal a kis székét vagy hordozót es oda tettem magam melle amíg főztem.

2019. ápr. 10. 13:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi elég érdekesen főzünk. Ő az etetőszékben van vagy a járókában, közben pedig főzök és szaladozok oda hozzá.

De amit csak tudok pl répa, krumpli ilyeneket előző este megpucolom és vízbe teszem.

2019. ápr. 10. 14:30
 18/19 anonim ***** válasza:
87%
#6-os vagyok, #10, en is hordoztam, mint ahogy irtam is, de nagyon szivesen rendeltem volna, es rendelnem az etelt eletem vegeig, csak sajnos ahol mi elunk, ott ez nem opcio. En regen szerettem valamennyire fozni, mara szo szerint megutaltam. Szerencsere a ferjem is beszall, de igyis inkabb rendelnem, es mikor epp van idom, akkor eltekerek kicsit messzebbre egy etteremhez felvenni, amit rendeltem (nemszallitanak ide ki egyaltalan ebedidoben, meg egy pizzas sincs).
2019. ápr. 10. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli után megy a járókába. Ha gyors kaja van megfőzöm, ha nem gyors akkor előkészítés, félig elkészítem.Ezután megyünk ki, bolt, játszó. Ha hazajöttünk, elfáradt, szintén van egy fél óra amíg befejezem az ebédet, ha nagyon álmos akkor leteszem előbb aludni.

Nekem azóta könnyebb mióta kialakult az egyszeri alvás napközben. Azóta sokkal könnyebb tartani a napirendet. Lassan 2 éves, megszokta, hogy mennek a dolgok. Azelőtt nekem káosz volt minden napom.

Szóval azt tudom mondani, hogy nekem ahogy nő, egyre könnyebb.

2019. ápr. 10. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!