Hogy osztjátok be az időt baba mellett?
Mennyi házimunkát csinálsz egy nap? Mennyit sétáltok? stb..
Hogy telik el egy napotok?
Nem mindegy mennyi idős a kicsi, van e tesó, ő mennyi idős. Kicsit szűkítsd a kört.
Nekem kettő van, a nagy 13, a kicsi júniusban lesz 2.
7-8 közt kelünk. Megvetem az ágyat, elpakolom a szobánk, kávézok, a kicsi mesét néz, játszik. Aztán öltöztetem, reggeli. Még egy kis játék, gyors mosogatás, vagy beindítom a mosógépet.
10-kor indulunk a boltba, megnézzük apukámat, aztán játszótér. Délben haza, ebéd, alvás. Míg alszik főzök, vagy pihenek, vagy tornázok, vagy olyat csinálok amire nem kel fel. Ha felelt uzsonna, megint kimegyünk. 6-7 közt bejövunk, bent játszunk, várjuk apát. Este apa fürdet, én altatok.
A nagyobbik reggel magától kel, ő már mindent intéz magának. Délután tánc, kutyázik, barátnőzik, tanul. Nagyjából ennyi egy átlagos hétköznap. Ha apa itthon van, persze más, mindenre több időm jut, mert sokat van a gyerkőccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!