Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hos lanyomnak nincs haja....

16 hos lanyomnak nincs haja. Mikor fog megnoni?

Figyelt kérdés
Egy eves koraig nem zavart nagyon, de hogy mèg most is kb kopasz, hat ez mar kezd idegesiteni. Mikor lesz haja?? Par szal pihe van neki. :( 2 eves korara sem hiszem hogy igy tul nagy haja lesz.
2019. ápr. 8. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Én megmutatnám egy orvosnak. Ez sajnsos így nem normális.
2019. ápr. 8. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Volt egy ismerősöm. Ikrei voltak, a kisfiú igazi hajasbaba volt, a lánynak csak pihécskék voltak a fején. Ő elkezdte neki nyírni a haját. Sokáig rövid haja volt, aztán lassan megerősödött. Talán 2-3 éves korara lett neki dús haja. Próbáljátok ki.

Plusz azert biztos, ami tuti, orvosnak is mutassátok meg.

2019. ápr. 8. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi nem nyírtuk, de szintén 2 éves korára lett az egyik fiamnak haja, illetve akkor lett olyan, hogy ha hunyorítottam, már láttam, hol lesz :) 3 évesen meg már nagyon dús haja volt.
2019. ápr. 8. 18:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom is ilyen volt, 2,5 évesen kezdett neki érdembe nőni, a 3. születésnapjára már lett 2 copfja :)

Az 1-es hülyeséget mond, teljesen normális, eltérő ütemben nő a gyerekek haja, nem mindegyik kislány hajasbaba 1 évesen...

2019. ápr. 8. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

a lányomnak 3 évesen is olyan volt mintha nem lenne

:D

most már szép rövid dús vörös haja van 17 évesen :D

2019. ápr. 8. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Nekem sem volt anno hajam, anyu el is vitt orvoshoz aki kiröhögte, megnézték bőrgyógyászaton mikroszkóp alatt, azt mondták nagyon jó a hajminőségem, majd meg fog nőni. 3 éves koromra több hajam volt, mint bárkinek a családban.
2019. ápr. 8. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Az enyémnek sem volt ennyi idősen, engem is zavart. Kb 2 éves korára már volt valami, de nem dús, nem hosszú és fésülni sem volt értelme. 2,5-3 éves korára már kislányos haja lett, copfokat is tudtunk csinálni. Türelem! :)
2019. ápr. 8. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Velem ugyan az volt, mint a 6-os válaszolóval :)
2019. ápr. 8. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
63%

Bocs hogy ilyet belekerdezek, de aki orvost javasol, megis milyen problemara utalhat?

Amugy a vagas valoban iszonyat sokat erosit a hajon. Fiam 19honapos tobbet voltam vele fodrasznal mint amennyiszer en voltam miota megszuletett.

Iszonyat mennyisegu haja lett. 😊 Ha tudjatok vagatni, érdemes parszor es utana tok szepen elkezd noni neki.

2019. ápr. 8. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Mesélje már el valaki, hogy a vágástól miért nő gyorsabban a haj? Ekkora marhaságot. Vastagabbnak tűnhet a vége, mert a kopott rész le lett vágva vagy maximum az új hajakkal ősszenőhet. De se jobban nem nő, se több hajszál nem lesz a vágástól. Kérdező ne izgulj, sok gyereknek később kezdődik el sűrűsödni és nőni.
2019. ápr. 8. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!