Egy eves koraig nem zavart nagyon, de hogy mèg most is kb kopasz, hat ez mar kezd idegesiteni. Mikor lesz haja?? Par szal pihe van neki. :( 2 eves korara sem hiszem hogy igy tul nagy haja lesz.
2019. ápr. 8. 17:24
1/10 anonim válasza:
Én megmutatnám egy orvosnak. Ez sajnsos így nem normális.
2019. ápr. 8. 17:35
2/10 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm. Ikrei voltak, a kisfiú igazi hajasbaba volt, a lánynak csak pihécskék voltak a fején. Ő elkezdte neki nyírni a haját. Sokáig rövid haja volt, aztán lassan megerősödött. Talán 2-3 éves korara lett neki dús haja. Próbáljátok ki.
Plusz azert biztos, ami tuti, orvosnak is mutassátok meg.
2019. ápr. 8. 17:47
3/10 anonim válasza:
Mi nem nyírtuk, de szintén 2 éves korára lett az egyik fiamnak haja, illetve akkor lett olyan, hogy ha hunyorítottam, már láttam, hol lesz :) 3 évesen meg már nagyon dús haja volt.
2019. ápr. 8. 18:08
4/10 anonim válasza:
Az én lányom is ilyen volt, 2,5 évesen kezdett neki érdembe nőni, a 3. születésnapjára már lett 2 copfja :)
Az 1-es hülyeséget mond, teljesen normális, eltérő ütemben nő a gyerekek haja, nem mindegyik kislány hajasbaba 1 évesen...
2019. ápr. 8. 18:20
5/10 anonim válasza:
a lányomnak 3 évesen is olyan volt mintha nem lenne
:D
most már szép rövid dús vörös haja van 17 évesen :D
2019. ápr. 8. 18:20
6/10 anonim válasza:
Nekem sem volt anno hajam, anyu el is vitt orvoshoz aki kiröhögte, megnézték bőrgyógyászaton mikroszkóp alatt, azt mondták nagyon jó a hajminőségem, majd meg fog nőni. 3 éves koromra több hajam volt, mint bárkinek a családban.
2019. ápr. 8. 18:21
7/10 anonim válasza:
Teljesen normális. Az enyémnek sem volt ennyi idősen, engem is zavart. Kb 2 éves korára már volt valami, de nem dús, nem hosszú és fésülni sem volt értelme. 2,5-3 éves korára már kislányos haja lett, copfokat is tudtunk csinálni. Türelem! :)
2019. ápr. 8. 18:23
8/10 anonim válasza:
Velem ugyan az volt, mint a 6-os válaszolóval :)
2019. ápr. 8. 18:47
9/10 anonim válasza:
Bocs hogy ilyet belekerdezek, de aki orvost javasol, megis milyen problemara utalhat?
Amugy a vagas valoban iszonyat sokat erosit a hajon. Fiam 19honapos tobbet voltam vele fodrasznal mint amennyiszer en voltam miota megszuletett.
Iszonyat mennyisegu haja lett. 😊 Ha tudjatok vagatni, érdemes parszor es utana tok szepen elkezd noni neki.
2019. ápr. 8. 19:54
10/10 anonim válasza:
Mesélje már el valaki, hogy a vágástól miért nő gyorsabban a haj? Ekkora marhaságot. Vastagabbnak tűnhet a vége, mert a kopott rész le lett vágva vagy maximum az új hajakkal ősszenőhet. De se jobban nem nő, se több hajszál nem lesz a vágástól. Kérdező ne izgulj, sok gyereknek később kezdődik el sűrűsödni és nőni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!