Semennyit, nem szoktattuk rá. Nem tesz jót sem az állának, sem a fogainak.
2018. júl. 29. 00:05
3/14 anonim válasza:
Nyomós ok nélkül sosem adom oda neki. Mindig csak elalváshoz kapja meg, illetve még akkor, ha nagyon nyűgös a front miatt, de ilyenkor sincs nála órákig. Amint elalszik, fél óra múlva már kiesik a szájából a cumi, és anélkül alszik tovább.
2018. júl. 29. 00:06
4/14 anonim válasza:
Draga lesz a fogszabalyzo
2018. júl. 29. 00:41
5/14 anonim válasza:
Az én fiamnál is ott lenne állandóan főleg mióta aktívan fogzik. Alváshoz és autós/babakocsis utakhoz kapja meg csak. Még járni sem tudott mikor egy már esti szeánszos, altatós időszakban lemászott a matracról, megbicsaklott a karja és arcra esett. A cumi felsértette az ínyét dőlt belőle a vér. Úgy néztünk ki mind ketten mint vmi viking páros csata után. Na azóta vannak a szigorú szabályok. Hál isten nem is követeli de ha bárhol meglátja, bárkiét azt rögtön elcsaklizza.
2018. júl. 29. 07:35
6/14 anonim válasza:
Alváshoz cumizik.
Ha megoldhato napközben, játék közben próbáld elvenni tőle a cumit, először csak percekre, majd egyre hosszabb időre. Ha nem látja keresi, hiányolja? A kisfiam ha játék közben felfedez egy cumit azonnal megszerzi és teszi a szájába.
A fogszabalyzohoz én sose cumiztam mégis szükségem volt ra jó sokáig. Tesom cumizott szinte nőn-stop neki mégse kellett,
2018. júl. 29. 07:46
7/14 anonim válasza:
Elozo, nem a fogakhoz van koze, hanem az allkapocshoz. Azt deformalja, ami utan ertelemszeruen a fogakat deformalHATja.
A fogorvosok egy felnott allkapcsarol abban a pillanatban megmondjak, hogy cumizott e kiskoraban, ahogy kinyitja a szajat.
2018. júl. 29. 08:06
8/14 anonim válasza:
Kb. ebben a korban kezdtem el elkérni tőle a cumit ébredéskor. :)
Egy éves kora óta ideadja magátol mikor ébred. :) Most 15 hónapos, ha meglát egy cumit azonnal teszi a szájába még mindig, de most már másodpercek múlva ide is adja, hogy tegyem el.
Szerintem szép lassan te is kezdd ezt el, mert nem jó ha egész nap cumizik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!