Elválasztás utáni esti altatásnál hogyan oldottátok meg az átállást? Mennyi idős volt akkor a babátok?
Figyelt kérdés
Az enyém most lesz 1 éves, de már elég kevés tej marad estére (már csak 1x szopizik egy nap) és nem tud a szopizásnál ellazulni, viszont már örökmozgó is eléggé, nem tudom hogyan oldjam meg, hogy hamarabb elaludjon. Ringatni próbálom, de már elég nehéz, szóval az nem túl hatásos, az ágyában állandóan fel akar állni, az énektől és a könyvből meséléstől általában felébred, vagy simán faképnél hagy. Mit tanácsoltok?2010. júl. 4. 20:51
1/1 anonim válasza:
Én melléjük feküdtem,hozzám bújtak,és úgy aludtak el.Aztán csak mellettük feküdtem amíg elaludtak,aztán már csak az ágy szélén ülve meséltem,és mese után ki is jöttem.Sírás nélkül átálltak,nagyon jól alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!