Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megszuletett a babam 34 hetre?

Megszuletett a babam 34 hetre?

Figyelt kérdés
1550 grammal 45 cm-rel szuletett a babam 34 hetre. Jelenleg a koraszulott osztalyon kezelik. Mar nincs szuksege lelegeztetesre es ugy tudom 12 ml tapszert es anyatejet tudnak neki egyszerre adni. Hiaba kerdezek barmit a noverektol ok csak akkor mondanak barmit ha penzt latnak. Termeszetesen barmekkora osszeg megeri csak kezeljek de azert egy kerdesert tobb tizezer kicsit sok. Nos szerintetek ha marad a babam jo allapota es tobbet eszik fokozatosan kb mennyi ido amig kiengedik? Koszi elolre is
2019. ápr. 7. 07:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
En is olyan 3-4 hetre szamitok ahogyan azt emlitette az egyik novel is hogy szerinte egy honap
2019. ápr. 7. 10:25
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Akinek a babája picen volt és válaszolt, ugyan mondja már meg, hogy a kérdező tényleg nem ferdít, és a nővéreknek is pénzt kell adni? Ezt nem akarom elhinni, hogy egyébként nem veszik emberszámba az anyukát.. kérdező, nem veled van a “baj”? Olyan kórházban szültem, ahol pic is van, teljesen normális volt mindenki, sőt kedvesek voltak, és nem vártak érte semmit.
2019. ápr. 7. 11:05
 13/22 A kérdező kommentje:

12-es akkor nagy szerencsed van :)

De ugy latom te is felre erted. Nem a kedvessegukkel van baj. Ha kerdezek valamit azt mondjak nem mondhatnak elolre semmit, aztan egyszer az egyik kismama adott nekik penzt amikor megerkezett es ugyan azt megkerdezte amit azelotti napon en, neki valaszoltak a kerdesere. Masnap en is adtam penzt es barmit kerdeztem valaszoltak ! Nem hinnem hogy velem van problema,amig nem adtam penzt meg nem mondtak semmit a babamrol amikor igen akkor rokton raadasul flegmak az anyukakkal, a babakkal attol jol bannak szerencsere

2019. ápr. 7. 11:10
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem értem miért a nővéreket kérdezed!? Ott van az orvos, aki döntést hoz.

Jahn Ferenc kh? Ott vannak érdekes csecsemős nővérek... De semmiképpen se fizess nekik. Menj az orvoshoz. Sőt, naplót vezetnek, hogy mennyit eszik és naponta mérik a súlyát.

2019. ápr. 7. 13:00
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Nagy baromságot ír a kérdező,az fix. Mi is PIC-en voltunk,de mindent az orvostól kérdeztünk,kivéve a súlyát és hogy mennyit evett. Még hogy azért fizetni?.... pfffff..

14-es válaszoló: PIC-en nem csecsemős nővérek dolgoznak.

2019. ápr. 7. 14:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok. Mi a János kórházban voltunk a PIC-en és fel sem merült bennem, hogy pénzt adjak még akkor sem mikor távoztunk. Abban a lelki állapotban végképp nem és soha nem is éreztem hogy kéne. A PIC-en dolgozó nővérek a legképzettebek és a legempatikusabbak. Azért beszélnek úgy ahogy, mert ez kell nekünk koramamiknak. Gyakorlatilag vezényelnek, összetörten másból nem értünk csak a kemény beszedből. Pl minden picen rád szólnának ha komoly sírásba kezdesz az inkubátor mellet. És nem azért mert bunkók vagy nem azért mert ne sirhatnál.. De ott nem! Ott erősnek kell lenned, a babád támaszának. Ebbe nem fér bele a sírás.
2019. ápr. 7. 14:27
 17/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, az már rég leesett itt mindenkinek hogy jó , ha nyolc általánost elvégezted azért sikerül ilyen nehezen felfogni, hogy: A nővérek nem adnak ki ilyen információt, nem csak neked hanem senkinek!

Még hányszor mondjuk el?

2019. ápr. 7. 14:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk a PIC-en. Volt beszédesebb és szűkszavúbb nővér is. De mindig válaszoltak.a kartonok sokáig kinn voltak, de aztán felfedeztem egy elírást benne, aztán valahogy"eltűntek" a kartonok 🤔

Viszont tényleg csak orvos tud érdemben választ adni.

Nekem is furcsa ez a "lefizetés".

Szerintem menj be vizit idején....akkor úgyis "jelentenek"a nővérek.

(Szeged)

2019. ápr. 7. 17:58
 19/22 A kérdező kommentje:
17-es igen valoszinuleg edesanyad vegzett el csak 8 altalanost meg te is ha ennyibol ilyen tenymegallapitasod van most pont nincs szuksegem a te vakerodra hogy mi a velemenyed a magad fajtadrol :) nem a PIC-en van annyit elarulok, es aztert nem orvos lett kerdezve mert nem volt ott amikor mentem es masnap is csak a vedono volt aki elereszti a hangokat a fule mellett. Sajnos... Igen tudom hogy nem fizetne normalis ember de mar igy is depresszios vagyok ok meg hallgatnak es sirogorcseim vannak vajon rendben van e a babam az allapotahoz kepest. Szerencsere most amikor mentem mondtak hogy minden rendben es egyre tobbet eszik es gyarapodik a sulya,bar meg neha visszakopi de mar nem annyira es mosolyogni is lattam ami most kicsit megnyugtatott. Koszonom annak aki probalt segiteni es lelket onteni belem es elmondani miert olyanok a noverek amilyenek, valoban durvak de mar ertem akkor miert
2019. ápr. 7. 19:30
 20/22 anonim ***** válasza:

“Jelenleg a koraszülött osztályon kezelik” - ezt írtad.

Koraszülött osztály = PIC

Tehát a babád ott van a PIC-en.

2019. ápr. 7. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!