Megszuletett a babam 34 hetre?
12-es akkor nagy szerencsed van :)
De ugy latom te is felre erted. Nem a kedvessegukkel van baj. Ha kerdezek valamit azt mondjak nem mondhatnak elolre semmit, aztan egyszer az egyik kismama adott nekik penzt amikor megerkezett es ugyan azt megkerdezte amit azelotti napon en, neki valaszoltak a kerdesere. Masnap en is adtam penzt es barmit kerdeztem valaszoltak ! Nem hinnem hogy velem van problema,amig nem adtam penzt meg nem mondtak semmit a babamrol amikor igen akkor rokton raadasul flegmak az anyukakkal, a babakkal attol jol bannak szerencsere
Nem értem miért a nővéreket kérdezed!? Ott van az orvos, aki döntést hoz.
Jahn Ferenc kh? Ott vannak érdekes csecsemős nővérek... De semmiképpen se fizess nekik. Menj az orvoshoz. Sőt, naplót vezetnek, hogy mennyit eszik és naponta mérik a súlyát.
Nagy baromságot ír a kérdező,az fix. Mi is PIC-en voltunk,de mindent az orvostól kérdeztünk,kivéve a súlyát és hogy mennyit evett. Még hogy azért fizetni?.... pfffff..
14-es válaszoló: PIC-en nem csecsemős nővérek dolgoznak.
Kérdező, az már rég leesett itt mindenkinek hogy jó , ha nyolc általánost elvégezted azért sikerül ilyen nehezen felfogni, hogy: A nővérek nem adnak ki ilyen információt, nem csak neked hanem senkinek!
Még hányszor mondjuk el?
Mi is voltunk a PIC-en. Volt beszédesebb és szűkszavúbb nővér is. De mindig válaszoltak.a kartonok sokáig kinn voltak, de aztán felfedeztem egy elírást benne, aztán valahogy"eltűntek" a kartonok 🤔
Viszont tényleg csak orvos tud érdemben választ adni.
Nekem is furcsa ez a "lefizetés".
Szerintem menj be vizit idején....akkor úgyis "jelentenek"a nővérek.
(Szeged)
“Jelenleg a koraszülött osztályon kezelik” - ezt írtad.
Koraszülött osztály = PIC
Tehát a babád ott van a PIC-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!