Csak én nem értem meg mindig a babám sírását?
Nem vagy
Vannak babák akik sírósabbak
Vannak akik kevésbé
Az én babám tényleg akkor sír, amikor baja van.
Az álmosságot
Éhséget
Fogfájás
És ha valamit nem engedek akkor felismerem
Ezen kívül a többit nem
De annak ellenérw
A fiam 4 éves koráig totál érthetetlenül beszélt. Mindenki hozzám fordult, hogy MITMOOOND? Egy idő után mindenkinek azt válaszoltam, hogy nem tudom, csak az anyja vagyok, nem a tolmácsa. :P
Szóval nyugi, ha már ezt a 3 dolgot "érted", szuper anyu vagy :)
Ugyanigy voltam, mint az elozo. A nagy fiam 4 eves koraig japanul beszelt 😂
A kicsinel se mindig ertem, talan egyedul ha ehes azt ismerem fel vagy a hasfajast. Ha almos csak onnan tudom, hogy nagyokat asit.
4 hónapos a babám. Én sem értem mindig mi a baj. Mondjuk ő sírós baba.
A legbosszantóbb, hogy állítólag ilyen korban hisztiből még nem sírhatnak... Háááát....hasfájós volt, azt a sírás könnyen fel lehetett ismerni, olyankor kézbe vettük, de hiába ringattuk addig nem nyugodott meg, míg a görcs el nem múlt. Na, most már nincs hasfájás, de ha olyanja van, akkor még mindig úgy sír és addig nem fejezi be ameddig el nem éri amit akar (kedvenc csörgő, sétálás vagy hogy vegyük fel), ha viszont elérte azzonal vigyorog.
Köszönöm a válaszokat! Örülök hogy nem vagyok egyedül 😂
Ő is elég sírós, néha délután 4kor bírom befejezni az ebédet.
Hat azért a hisztis dologra énis gondoltam azért... Főleg mikor mellette fekszem és elkezd sírni de ha felveszem abbahagyja. Meg amikor valamit megfog amit nem lenne szabad, elveszem tőle és torka szakadtából ordít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!