Babalátogatóba mit érdemes vinni?
Egy kedves kolléganőmet szeretném meglátogatni, lassan 2 hónapos legyen a kisfia.
Nincs a környezetemben pici baba, ötletem nincs mit vigyek.
Minek örülnek ilyenkor leginkább? Anyuka hiába mondja, hogy nem kell semmi, minden meg van, valamit csak illik vinni.
Max. 10ezer ft értékben:)
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, aki írt.
Igazából még mindig gondban vagyok és látom, hogy a vélemények is elég megoszlóak.
Pelenkát, törlőkendőt, krémeket nem szívesen veszek, mert van ezeregy fajta és nem tudom, hogy ők melyiket használják, illetve még korábban említette az anyuka, hogy egy ismerőse által fogja beszerezni a pelenkát.
Ajándékutalványra is gondoltam, de az a gond, hogy nálunk nincs pl. Brendon, meg hasonlók. A legközelebb 90 km-re van.
Egyedül Astibababolt van, nem tudom ott van e ajándékkártyaa. (+ egy kis bababolt és f&f.. ezzel kifújt a lehetőség:D)
Ajándékkártya. Gyümölcs se rossz. De azt veszünk annyit ami rövid időn belül elfogy. " ráromoljon " a gyümölcs, az nem buli.
Ha nagyon jó kolléganő, menjetek el fodrászhoz.
Kondit csak azért nem, mert gyanítom, ilyen pici babánál, max 1 órát tud meg " pattanni " mellőle.
De egy klasz fürdőlepedő jobbnak tűnhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!