Baba látogatóba megyünk egy ismerőshöz és vinnénk valamit, mit érdemes vinni egy 2 hetes kisfiúnak? N
Egy jópofa játékot, amit pl a bébihordóra lehet akasztani, vagy szundikendőt, esetleg játszószőnyeget,
Ha kisebb ajándékot akarsz, akkor pl egy textilpelenka, előke, kissapka, kiszokni is nagyon aranyos tud lenni.
Vagy bármilyen aranyos kis ruhácska,
egy szép kis babapléd
esetleg egy csomag 1vagy 2méretű pelenka- ennek általában örülni szoktak az anyukák.
Emellé egy popitörlő- esetleg babaápolási termékek- fürdető, babaolaj, stb.
Anyukának vigyetek egy szál virágot, esetleg apukának egy üveg pezsgőt- biztos jól fog esni nekik.
Köszönöm az ötleteket! Akkor valószínű viszünk egy kis zoknit és valamilyen csörgőt.
De azért várom a továbbiakat is!
fontos, hogy kérdezd meg, hány kiló, hány centi.
a pelenka és popsitörlő mindig jól jön!
vehetsz még ruhácskát is - inkább nagyobbat, pl. 62-68-ast, és ne nyári holmit, márciusig hüvi lesz :)
babatakaróból is kell ám sok, meg frottír kifogó (türcsi) is mindig jól jön.
az anyukának meg egy doboz bombont, csokikát... az is mindig jól jön :) :)
Barátnőmtől megkérdeztem, és ő megmondta, hogy mit szeretnének. Nem akartam pelust vagy játékot vinni, mert mindenki azt vitt. Utólag kiderült, hogy jól tettem, mert mindegyik hegyekben állt.
Amit pluszban vittünk az műanyag kiskanál készlet volt. Annak örültek a legjobban, mert nem volt babakanaluk, és a babának a gyógyszert nem tudták mivel beadni.
Plusz anyukának vittünk gyümölcsöt, és egy gyerekpezsgőt a szülőknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!