Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha fel van bontva a tápszer,...

Ha fel van bontva a tápszer, tényleg megromlik 3 hét alatt?

Figyelt kérdés
A dobozra az van irva,hogy felbontás után 3 hétig lehet felhasználni.Ha mondjuk nem fogy el,és 5-6 hét után csinálnék belőle tápszert,az árthat a babának?
2008. nov. 10. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy nem fogy el 3 hét alatt. Nekem ez a tapasztalatom. két fiam van és mind ketten kaptak pótlásnak tápszer. Csak számold ki,hogy ha pl naponta 200 ml tápszer naponta, az kb 26 g tápszernyi ( én most BEBA-val számolok neked. S ha a dobozban összesen 750g tápszer van akkor az kb 28 napra elég. Na jó ez pont 3 hét. De ennél általában ezért egy nap több tápszert esznek meg.

Szóval szerintem előbb elfogy.

2008. nov. 10. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy egy-két alkalommal kellett adnom potlást,utána már nem volt rá szükség.Elég volt az anyatej is.Most viszont kevesebbet hizott,igy azt mondta a védönő,hogy ha a következő héten sem hizik jobban,akkor pótlást kell adnom.Nem tudom,hogy felhasználható e még a tápszer.
2008. nov. 10. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Sztem 1 héttel több nem okoz gondot...nekünk mindig elfogy 3 héten belül.Az első válnak üzenem,h a 28 nap az 4 hét,nem három.6 hós baba anyukája
2008. nov. 10. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
igen megromlik!!! én véletlenül pár napra mint 3 hét alatt adtam a kislányomnak és nagyon meghajtotta. bár azt mondják hogy a rosszat nem eszik/isszák meg a babák de az én babám mindent megeszik megiszik szoval igy jártam. ne adj neki belőle ha lejárt a 3 hét!!! amugy a szinén is látni lehet a tápszernek ha már nem jo. én előhagytam a melegen és hiába volt egy hetes megromlott a por, azt sem adtam neki.
2008. nov. 10. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Kicsit eltérek a tárgytól.Én is így jártam, hogy csak 2-3 alkalommal kellett pótlást adnom a babusnak. Na a lényeg az lenne, hogy én azt javaslom akkor adj pótlást a kicsinek ha Te úgy érzed, hogy kevés volt a tejcsid. Csúnya amit mondok, de ne foglalkozz azzal amit a védőnő mondott. Az én babóm sem hízott megfelelően, de a közérzetén láttam, hogy elég neki a tejcsi. Amivel mi tagadás nagyon sokat killódtam, hogy legyen. Főleg, hogy elég legyen. Amúgy érdekes volt a kérdés, mert az 2-3 alkalommal adott táp még mindig ott a kamrában, szinte tele. Nem dobtam ki , de ezekszerint ki kell. Már eltelt azóta 3 hónap.

5 hós baba anyukája

2008. nov. 10. 21:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor inkább kidobom,nem szeretném, ha baja lenne a babámnak.Bizom benne,hogy nem is lesz szükség a potlásra.
2008. nov. 11. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!