Mikor éreztétek, hogy babátok titeket jobban szeret másoknál?
Ezt a kerdes en is feltettem magamban:) 6 hos a fiam, mindegy kivel van csak foglalkozzanak vele:)
Amugy nekem is hiányzik kicsit, hogy jobban ragaszkodjon, mas meg pont ennek örülne. Nem tudom melyik a jobb.
Ezt sohasem értettem! Én örülök neki, hogy az apukáját is pont annyira szereti, mint engem, mert az azt jelenti, hogy apa valamit jól csinál. Annak is örülök, hogy a család többi tagjával is kijön.
A szeretet nem olyan dolog, hogy ha Gizikét szereti, akkor engem annyival kevésbé szeret. Nem daraboljuk fel és osztjuk szét, aztán valakinek jut belőle 4 szelet valakinek csak 1.
Nyilván szeret téged az anyja vagy és vannak pillanatok, amikor csak te tudod megnyugtatni vagy pl te nagyobb mosolyt kapsz, mint a szomszéd és ezer ilyen apró mozzanat, amiből tudható, hogy szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!