Most kapott először úgy babakekszet a babám, hogy már 4 foga van! Hányás lett a vége! Olyan lelkifurdim van! Veletek is előfordult?
Ne idegeskedj!!!! Nálunk nem egyszer fordult elő ilyen. Szeretné használni a kis fogait, csak még nem megy olyan profin :)
A kicsivel még nem volt ilyen, neki 3 foga van, 7 hós, és most adtam neki baba piskótát, meg kekszet. de ő is harapná már :)
Én is pont ma adtam a 7 hónapos babámnak először babakekszet, hogy rágcsálja tízórai gyümi után, ott voltam vele. Tényleg ő is leharapott nagyobb darabokat, úgy halásztam ki a szájából, de cuki volt, hogy nem tudta, mit kezdjen a keksszel. Eddig mindig azt mondtuk, hogy ne vedd a szádba, most meg, hogy pont be kell tenni? Próbáltam mutatni neki, hogy nyammogja a 4 kis fogával, de hamar feladtam, mert folyamatosna nagyobb darabok törtek le. Ne legyen lekiismeret furdalásod, gondolom máskor már nem adod felügyelet nélkül ilyen picin. Én is csak azért voltam ilyen elővigyázatos most, mert kb. két hete banánt adtam neki, hogy kapirgassa a fogával, kis darabot letörtem neki, erre hirtelen beszippantotta az egészet. Szóval én már megjártam a darabka kajákkal....
Lesznek még ilyen mutatványok szerintem... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!