Ti hánykor fürdetitek a babátokat?
Figyelt kérdés
Mennyi idős?mikor alszik el?2019. ápr. 1. 18:06
11/17 anonim válasza:
3 hónapos, 7-8 között fürdés, utána kis dédelgetés után, vagy ha fáradt anélkül, cicizés elalvásig. Utána mozdíthatatlan.
Én nem voltam kitartó, az 1-2 este, amikor próbáltam áttenni, kikészítettük egymást.
Így nálunk velünkalvós lett, de utólag nagyon örülök neki.
3 óránként ébred éjjel, de csak eszik és visszaalszik.
12/17 anonim válasza:
Ja, mikor alszik el. Attól függ, mennyit és mikor aludt délután, 9-10 óra között. Reggel 8 kör ébred.
13/17 anonim válasza:
7 hónapos. 8kor fürdés, evés 9-10 körül alvás. Mostanában valamiért felébred 2kor de enni nem akar. Utána néha felébred 4-5 körül enni majd alszik 7-8 ig.
14/17 anonim válasza:
3 gyermekem van(5, 3éves és 11 hónapos) Nálunk általában f6-6körül(néha késóbb) kezdődik az esti "rituálé", utána vacsi, majd szigorúan 8-kor ágyba kell menni(még mesélek eggyet). Fél9, de legeslegkésőbb 9-re alszanak mind. Jah igen és reggel f6-kor indul a műszak, ha akarom ha nem..
15/17 anonim válasza:
Fél 9kor fürdés, 9kor tápszer, evés után mostanában alszik is reggel 7ig. Nem is tudom hogy fogom neki beiktatni a fogmosást mert ha picivel előbbre rakok mindent akkor is azonnal kidől kajcsi után. 8hónapos
16/17 anonim válasza:
9 hetes.
7-kor fürdetünk, aztán hami és alszik is.
Kb 11 körül és 4 körül kel utána újra.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.csak érdeklődés képp tettem fel a kérdést.az én picim 6 hónapos 7kor fürdés és utánna általában reggel 4ig alszik.akkor szopi és alszik 8ig.utánna indul a napunk.mindenkinek ment a zöld kéz 😊
2019. ápr. 2. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!