Kisbabával ti hogy mentek a boltba ha a babakocsit a bolt előtt kell hagyni? 8 kg kislányom és ha a kezembe veszem, mire végzek a vásárlással majd megszakadok és alig tudok mozogni.
7 kg fölött már a hátadra kötheted a babát például egy mei tai-ba. Én a mei tai-ra esküszöm, nagyon kényelmes az anyának és a babának is. És mindkét kezed szabad, ráadásul a hátadon könnyebb a 8 kilót vinni úgy, hogy mellette szatyrokat viszel a kezedben.
Én rengeteget hordoztam a babáimat, imádták, én is imádtam. Annyira kényelmes, hogy a most 4 éves kislányom, ha beteg vagy extrán anyás, még most is felkéredzkedik a mei tai-ban a hátamra, mert úgy szinte eggyé válil velem.
Azt ugye tudod, hogy ilyen nincs , hogy nem lehet bemenni babakocsival a boltba? Én biztos mennek a fogyasztóvédelemhez. Ez nem így működik, csak az a baj Magyarországon megfélemlítik az embereket , hihetetlen még mindig a kommunizmus hatása alatt élnek az emberek. Ez nekem olyan furcsa, külföldön élek, ha ilyen lenne olyan per lenne a bolt ellen, hogy örülnének ha annyival megússzák hogy csak bezáratják őket. Bár otthon faluban éltem és engem ott sem félemlített meg a boltos az biztos, ismerem a jogaimat.
Nyugodtan menj be, ha rád szólnak mondd hogy mész a fogyasztóvédelemhez. Meg szerinted mit csinálnak, kihívják a rendőröket hogy be mertél menni a babakocsival? Nem tudom miért hagyjátok ennyire elnyomni magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!