Mi a véleményetek erről a baba arcába dobott lapkasajt-őrületről a neten?
Idióta barom, akinek ez a legjobb szórakozása, illetve a humorérzéke mélyen a béka v.laga alatt lehet.
Szívem szerint péklapáttal vágnám pofán, aki ilyen videókat tölt fel a gyerekéről. És nem azért, mert fájdalmas vagy veszélyes, hanem mert konkrétan a gyerek megalázása.
Nem is értem, hogy tud valaki a saját hülyeségén harsányan röhögni, pláne a saját gyereke rovására.
"Mi baja lesz a gyereknek?" Semmi... Hashtagszranyának mi baja lenne, ha nem bszná a gyereke képébe a lapkasajtot??
"hadd nevesenn már az a szülő" ezen??? Ennyire szr nem lehet az élete, hogy csak ezen tud nevetni.
Az ilyeneknek kitalálnék egy random pi.sánrúgós kihívást. Amikor a gyereke képébe veri a sajtot, hátulról jól se..berúgnám. Nah, azon hogy röhögnék!!
"kedves" utolso!
Gondolom nekem cimezted a kommentedet,mert en irtam,hogy szerintem ez nem baj.Eloszor is legyszives tanulj meg ugy fogalmazni,hogy ne hanyjam el magam,undorító amit írsz.Nem azt mondtam,hogy en a gyerekem arcaba sajtot dobalok,de nem érzem azt,hogy ez megalazas vagy bármi ilyesmi lenne.Nem kell azért ennyire felkapni a vizet,vedd lazabban a dolgokat kicsit :)
Ha jól értem, az undorító, ha valaki indulatból csúnya szavakat használ olyanokkal kapcsolatban, akik erre rászolgáltak, az viszont vicces, ha valaki a csaknem magatehetetlen, kommunikálni, ellenkezni, véleményt nyilvánítani nem tudó gyereke arcába dob valami ragacsosat, majd ordenáré módon kiröhögi.
Gratulálok!
Akkor még egyszer a gyengébbek kedvéért...
Normális ember ilyet nem csinál, hülyéknek és hastagszranyáknak pedig tilos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!