Hány gyereket szeretettek volna és hányat vállaltatok? Van aki megbánta hogy nem vallalt többet?
2 gyereket terveztem, és amikor megszületett a fiam, akkor döntöttem, hogy nem lesz testvére.
Most már 6 éves, tökéletesen jól döntöttem, boldog az életünk hármasban.
Kettőt, most vagyok terhes a másodikkal.
Többet nem szeretnék.
Valaki szerint már egy is sok a mai világba, valaki jön a csokkal, hogy akkor már legyen majd még egy... na amiatt biztos nem akarok szülni, időt meg türelmet nem fog adni az állam. :D
Harmat terveztunk es harom is lett. A harmadik gyerekre nagyon sokat vartunk, eveket, nagy kuzdelem volt az egesz, de nem bizonytalanodtunk el egy percre sem es igy van jol.
Egyebkent ha fiatalabbak lennenk es nem ment voltna ilyen nehezen, akkor vallalnank meg egyet.
Hármat terveztünk, épp itthon vagyok az első kislányunkkal, aki 3 hónapos. Imádok anyuka lenni, a férjem szintúgy apuka, úgyhogy nem tágítunk! :D
Egy 24 éves friss anyuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!