Adtok enni az ételetekből a babának, ha nem "kellene" ennie?
Figyelt kérdés
Most kifejezetten arra lennék kíváncsi, hogy amikor nincs neki "evésidő", hanem a tietekből próbál kérni.2010. júl. 4. 09:45
1/6 anonim válasza:
Én adok neki.Nem baj az ha nincs neki kaja idő,így legalább rátudod szoktatni arra,hogy együtt üljetek asztalhoz!Mennyi idős a baba?
2/6 anonim válasza:
Ja és én soha nem főztem külön a gyerekeimnek,mindig azt ették amit mi,csak nem füszereztem agyon.13 hónapig szopiztak.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) 1 éves, nagyrészt azt eszi, amit mi - csak a kedvenceimet, a chilit, borsot, sok sót hagyom ki :) De nem is ez a lényeg, Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? (Nyilván olyan baba esetében, aki már majd' mindent ehet).
2010. júl. 4. 10:46
4/6 anonim válasza:
Mindig adok neki ha kér az enyémből. még akkor is ha előtte 10 perccel evett. neki ez egy külön izgi dolog, h a felnőtt kaját eheti, legalábbis szerintem.
5/6 anonim válasza:
Igen, én is adtam, bár mi amikor tehettük egy időben ettünk. Pl. én is akkor ebédeltem, mikor ő, vagy hétvégén együtt az egész család.
6/6 anonim válasza:
általában egyszerre eszünk, de ha mégsem, akkor is kap egy keveset, mert kunyerál a szemével :) rendesen kinézi a számból. :)
ilyenkor kap egy darab husit a levesemből, vagy egy darabot a kenyeremből és ennyi... nem ültetem le enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!