Egy éves kor alatti gyereked hagytad már otthon egyedül 5 percre?
Én is csináltam már olyat, hogy a bejárati ajtó mellett lévő kukához kivittem a szemetet, amikor aludt. Aztán egyszer valahogy úgy sikerült, hogy szél becsapta az ajtót, beszorult, nem bírtam kinyitni, úgy vert a víz hogy nemigaz..
Kénytelen voltam nemes egyszerűséggel berúgnom az ajtót, gyerek aludt, baja nem volt, de nekem eltört a bokám útközben 😌azóta soha egy percre se hagyom magára.
Ismerek én is olyan lányt, aki egy évesen magára borította a forró tejet, mert egy percre elszaladt anyuka valahova. Most 25 éves, még mindig plasztikázzák a bőrét, meg tenyésztik neki stb.
Én is azt gondolom, hogy 5 perc alatt túl sok minden történhet. Nekem még könnyű dolgom van a 3 hónapossal mert leteszem ott marad, a kiságyban teljes biztonságban van. És ha kiszaladok a kapuhoz mondjuk postát átvenni, akkor viszem a bébiőrt. Én is úgy járok WC-re is, hogy az ajtó nyitva marad, ha bármi történne halljam.
Tudod ez épp olyan, hogy a pelenkázón se hagyod egyedül mert tuti akkor fog életében először megfordulni..
Teljesen mindegy hogy nyílik az ablak vagy sem. Nem engedem hogy oda álljon, még az ölemben is egy lépéssel hátrébb állok vele. Pont ugyanaz az oka, mint ahogy nem engedem a konnektorba nyúlkálni. Nekünk van védőnk, de máshol másvalakinek nincs, és akkor ott is belenyúlhat...
1.emeleten lakunk, egyszer mentem csak le a postáért, de kivert a víz. Hiába bent volt a kiságyban, és már nagyobbacska volt, meg aludt, nagyon rosszul éreztem magam, hogy "rázártam" az ajtót.Vagyis csak bentről lehet nyitni, kintről csak kulccsal... Mi van ha nem tudok visszamenni? Pedig az csak egy emelet, liftbe se kell szállnom(mondjuk nincs is mert 4 emeletes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!