Mennyit eszik ebben a nagy melegben a 9-10hónapos babád?
Figyelt kérdés
Nekem ugy veszem észre napküözben kevesebbet,és inkább vacsira eszik többet,folyadékot azt hál istennek sokat iszik.
mondjuk tudom,h nekem sincs akkora étvágyam ebben a melegben,csak ilyenkor ugy megtudok ijedni,h nehogy lefogyjon.
Bár hozzá tenném,h eszik csak nem annyit mint amennyit szokott,hanem vmikor hagy belöle egy picit,és inkább csak gyümölcsöt meg tejpépet ene,vacsira meg eszi a fözeléket,mondjuk akkor többet eszik,mint általában szokott,gondolom én azért mert akkor már hüvösebb van!
Ti is tapasztaljátok ezt amit én a babámnál,h kevesebbet eszik?
2010. júl. 3. 21:45
1/3 anonim válasza:
Abszolút, sőt, amióta ilyen melegek vannak, egész nap csak gyümit enne, ha tehetné. De nem csodálkozom ezen, nekem sincs olyan étvágyam. Folyadék megvan, tápit megissza, szerintem neked sincs okod aggódni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,megnyugtattál!
Végül is,ha igy belegondolok jobban,akkor ugyis jelezné nekem,h ha éhes lenne,és végül is a tejpép és a gyümölcs is tápláló azért nekik.
2010. júl. 3. 22:08
3/3 anonim válasza:
Persze, nyugi, nincs ezzel semmi baj. Sőt, kisfiam például még tejpépet sem kap (így is majdnem 10 kg, ezért nem adok neki), mégis eléggé jól lakik a rengeteg gyümölcs, joghurt, lájtos főzelékek, reggel-este tápi megvan... tényleg ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!