Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik ebben a nagy...

Mennyit eszik ebben a nagy melegben a 9-10hónapos babád?

Figyelt kérdés

Nekem ugy veszem észre napküözben kevesebbet,és inkább vacsira eszik többet,folyadékot azt hál istennek sokat iszik.

mondjuk tudom,h nekem sincs akkora étvágyam ebben a melegben,csak ilyenkor ugy megtudok ijedni,h nehogy lefogyjon.

Bár hozzá tenném,h eszik csak nem annyit mint amennyit szokott,hanem vmikor hagy belöle egy picit,és inkább csak gyümölcsöt meg tejpépet ene,vacsira meg eszi a fözeléket,mondjuk akkor többet eszik,mint általában szokott,gondolom én azért mert akkor már hüvösebb van!

Ti is tapasztaljátok ezt amit én a babámnál,h kevesebbet eszik?

2010. júl. 3. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Abszolút, sőt, amióta ilyen melegek vannak, egész nap csak gyümit enne, ha tehetné. De nem csodálkozom ezen, nekem sincs olyan étvágyam. Folyadék megvan, tápit megissza, szerintem neked sincs okod aggódni.
2010. júl. 3. 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat,megnyugtattál!

Végül is,ha igy belegondolok jobban,akkor ugyis jelezné nekem,h ha éhes lenne,és végül is a tejpép és a gyümölcs is tápláló azért nekik.

2010. júl. 3. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, nyugi, nincs ezzel semmi baj. Sőt, kisfiam például még tejpépet sem kap (így is majdnem 10 kg, ezért nem adok neki), mégis eléggé jól lakik a rengeteg gyümölcs, joghurt, lájtos főzelékek, reggel-este tápi megvan... tényleg ne aggódj!
2010. júl. 3. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!