Ikerpárnak név! Johanna Luca és Kende Róbert. Mit gondoltok ezekről a párosításokról?
Figyelt kérdés
Az első eleve Luca Johanna lett volna, de mivel a Luca elég tömegnév mostanság, ezért úgy döntöttünk, inkább Johanna legyen.
(A két nővérük Flóra és Karolina)
2019. márc. 23. 10:35
1/10 A kérdező kommentje:
A kisfiúnak a Róbert fix 2. helyen, mert az férjem neve és ehhez ragaszkodik a család ...
2019. márc. 23. 10:38
2/10 anonim válasza:
Szerintem jó párosítás.
De elég gáz, hogy a csalás bele akar szolni abba, hogyan nevezzétek el a gyereket.
3/10 anonim válasza:
Nekem tetszik. Könnyű szülést, jó egészséget!
5/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik, szerintem jól hangzanak. :)
7/10 anonim válasza:
Ha passzol a családnévhez, akkor jó.
8/10 anonim válasza:
Teljesen rendben van. Nekünk id ikreink lesznek, egy bő hónap és érkeznek, én us jobban preferalom az önálló, nem osszecsengo neveket
9/10 anonim válasza:
Nekem is tetszenek, szép nevek.
Az én ikreim Luca és Johanna,szóval egyertelmuen gyonyorunek talalom mindket nevet.A Kende is tetszik.
10/10 anonim válasza:
Johanna számomra unalmas és még öregnénis is pluszba
Luca túl kislányos, nekem becenév-hatású
Kende olyan túl lazán hangzik, elég érdekes név; de mégis nekem középszerű:S
A Róbert az viszont gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!