Mi a véleményetek a Róbert névről?
Figyelt kérdés
Adnátok ezt a nevet a fiatoknak? Pluszban fiú nevet is szívesen fogadok.2016. febr. 22. 17:31
1/10 anonim válasza:
Nem adnám, mert sok (számomra) szebb név van, ami szóbajöhet. De egyébként nincs vele semmi gond. Inkább hívjanak így egy férfit, mint Dominik, Patrik, Benett és hasonlóképpen.
2/10 anonim válasza:
Hát...sokféleképp lehet becézni, úgyhogy jó is lehet:) De rengeteg szebb név van:)
4/10 anonim válasza:
Szép, férias. De amúgy nekem nincs a top 5 között. De amúgy szerintem jó név.
5/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, nagyon szép név. :)
Becézve annyira nem, de a Robi még elmegy, a Robika nagyon nem tetszik.
Egyetlen ilyen nevű személyt ismertem eddig, ő egy tipikus huligán volt, de ettől még a név szép, hogy ő egy ilyen ember volt.
7/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Van, ami jobban, ezért ezt nem adnám, de abszolút vállalható név.
8/10 anonim válasza:
Én fiam is Robi és szerintem nagyon szép és férfias.
9/10 anonim válasza:
Ket exem is Robert, ugyhogy nekem semmikepp nem adnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!