Mennyire gyakori nev a Hanna a kornyezetetekben? Adnatok a szuletendo lanyotoknak? Tomeg nev lett mostanaban?
Figyelt kérdés
2019. márc. 17. 11:32
11/15 anonim válasza:
7 hónapos kislányomnak ezt a nevet adtam. Semmi másért mint hogy nagyon tetszik. Nem érdekel hogy tucatnév, nem statisztikák alapján választottunk. Egyébként faluban lakom, itt senkit nem ismerek aki Hanna, munkahelyemen rengetegen dolgoznak, senki nem Hanna. Apukám is azt mondta, ha a Barátok közt című sorozatban nem lenne Hanna, el sem hinné hogy van ilyen név. 🙂🙂 Szóval mifelénk nem elterjedt.
12/15 anonim válasza:
Leggyakrabban adott név volt az elmúlt években, emiatt nem adnám: [link]
13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, enis ugy gondoltam h gyakori rengeteg van belole ezert nem adom.
2019. márc. 18. 10:39
14/15 anonim válasza:
A legtöbbet adott név volt múlt évben is, de már ébek óta benne van a top 3-ban.
Én nem adnám, de szimplán azért, mert nem tetszik. A környezetemben egy Hannát ismerek, de ő a főnököm és kb. 50 éves.
15/15 anonim válasza:
Mi nagyon gondolkozunk a Hanna névben, de aztán úgy döntöttünk, h nem ezt választjuk mivel mostanában sok kislányt így hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!