Létezik mosolyogva ébredő baba?
Az ismerős anyukák szerint az ő babájuk vigyorog, mosolyog ébredés után és békésen játszik a kiságyában...
A mi babánk mindig sírva kel, mindegy, hogy hol alszik, mennyit aludt. Sír. Mikor felébredt és magához tért, persze vigyorog.
De létezik-e a mosolyogva kelő baba? :-)
Az én fiam sokszor ébredt mosolyogva pár hónaposan. Sajnos mostanában Ő is sírva ébred, mert fogzik. Most 15 hónapos.
Szóval igen, persze, létezik ☺️
A nagylány kb 6 hónapos kora óta mindig. Nem is szoktuk egyből kivenni, mert játszik 30-40 perceket. 😊 Mlst 15 hónapos.
A kicsi 5 hetes, egyelőre sírva ébred, az éhhalál szélén többnyire. 😄
Nálunk csak akkor kel a csaj mosolygósan ha mellette fekszek ébredéskor.Ha nem akkor bizony sírás van.Most már 16 hónapos olyankor ha mellette fekszem az arcomhoz mászik és odadörzsöli az orrát az orromhoz,nagyokat nyújtózva fetreng meg ilyesmi.
Mondjuk nem írtad mekkora a babád, de próbáld meg hogy odafekszel mellé, hátha nálatok is működik:)
Jaj de meg tudtam őrulni ettől, az első gyerekem 3.5 évesen is még sírva ordítva kelt a délutáni alvásból.
Annyira rosszul éltem meg hogy akármit csinálok, ennyit sír.
Ma a legkiegyensulyozottabb legnyugisabb gyerekem :)
A lányom és a kisebb fiam cukin nézelődtek gugyoresztek sokszor nem is tudtam mióta ébredtek fel.
Hát kevésbé nyugis típusok így nagyobb korukra. Szóval ne aggódj semmi összefüggés :)
Az én lányom is az esetek 99 %-ában mosolyogva, jókedvűen ébred, akkor szokott kiabálni, nem igazi sírás, inkább kiabálós, gyere ide fajta (biztos tudid mire gondolok), ha elunja magát és nem ugrok elsőre.
A fiam minden alvásból sírva ébredt, kivéve a babakocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!