Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alig 1 hónapos babát vinnétek...

Alig 1 hónapos babát vinnétek esküvőre?

Figyelt kérdés

Még meg sem született, így nem tudom mennyi idős lenne pontosan. Március végére vagyok kiírva, az esküvő meg pont egy hónappal később lenne. Tehát akár az is lehet, hogy csak 3 hetes lenne az esküvő idején.

Férjem unokatestvére megy férjhez. Szoros náluk a rokoni kapcsolat, én is elég sokat találkoztam az unokatestvérrel és jóban vagyunk, de azért ennyire pici babát nem vinnék el, meg a szertartásra sem.

A férjem és az anyósomék próbálnak győzködni, hogy legalább a szertartásra vigyük el, vagy csak előtte gratulálni. De mivel a távolabbi rokonok, barátok nyilván nem is látnák addig a babát, ez lenne az első alkalom, nyilván ott tolongana körülöttünk az a sok ember, mindenki látni akarná a picit. Pár hetesen, egy hónaposan nem szeretném ennyi ember közé vinni...

Amúgy az esküvő nem is a szomszédban lenne, hanem 30-40 perces autóútra. Van autónk meg hordozónk, de én ennyi idősen akkor is felesleges macerának érezném.

Én arra gondoltam, hogy férjem képviseljen minket az esküvőn, plusz hívjuk meg hozzánk az ifjú párt, amikor be tudnak nézni hozzánk esküvő után, én is gratulalnék nekik, megnézhetnék a babát, stb.

Ti mit tennétek?

Első baba amúgy, anyósom csak nevet, hogy túlaggódom, de ezt akkor is nagyon korainak érezném...

2019. márc. 16. 07:39
1 2 3 4
 31/37 Coffelia ***** válasza:
Nem vinném, és nem mennék. 3 héttel a szülés után még szédültem és a babakocsiba kapaszkodtam az utcán séta közben, és még jegeltem az alfelem, illetőleg ömlött belőlem a vér. Fölösleges tortúra lett volna.
2019. márc. 16. 22:15
 32/37 anonim ***** válasza:
6 hetes gyermekágyi időszakról hallottak már?? Ebbe apukának se sok beleszólása van véleményem szerint... Anyósnak meg pláne...
2019. márc. 17. 19:40
 33/37 anonim ***** válasza:
27%
3 hetes volt a fiam mikor esküvőre mentünk. A polgári alatt megéhezett kapott előre lefejt anyatejet és onnan kezdve átaludta az egyházit is. A lakodalomból a vacsora végég voltunk és haza jöttünk. A pár biztosított nekünk egy helyet ahol tudtam szoptatni és pelenkázni. A vendég fogadás és a vacsora egy helyen volt. ;)
2019. márc. 23. 19:36
 34/37 anonim ***** válasza:
21%

Utolsó vagyok...

Szuper anya lehetek.. de pár óra a természetes szülésmnél már szaladtam. 3 hét után semmi gondom sem volt és minden plusz kg lement....

2019. márc. 23. 19:40
 35/37 anonim ***** válasza:

34, köze nincs semmiféle szuperanyasághoz, hanem úgy hívják: mázli.

2 szülésem közül az egyik után én is azonnal fitt voltam, könnyebb mint terhesség előtt és nem volt semmi altáji nyűgöm már 1 héttel a szülés után sem.

A másik után meg több mint 6 héttel is roncs voltam, mert ott a szélrózsa minden irányában szakadtam, inkontinencia, hüvelyfalsérv, méhsüllyedés jutott osztályrészemül. Se menni, se ülni, se feküdni nem tudtam fájdalom nélkül. Szülés után vérátömlesztést kaptam a vérveszteség miatt, de még így is hetekig ájuldoztam.

2019. márc. 23. 20:15
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem mennék! Az első 6hétben pihi kell! Nem streszelni, hogy ott tolóng mindenki előttetek, mert igazad van, odamenne mindenki megnézni.
2019. márc. 24. 01:22
 37/37 anonim ***** válasza:

35_ös

Nem nézek le senkit. Nekem is több gyerekem van. Csupán előbbre szuper anyáztak.. cáfolás miatt írtam le az én esetemet.

2019. márc. 24. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!