Adtok/adtatok-e 1 éves gyereketeknek ilyen ételeket? Többi lent
1. Bolti kalácsot
2. Túró rudit, tejszelete, Dörmi macit
3. Krémtúrót
4. Normál (nem baba) joghurtot
5. Húslevest (tésztával, villával áttört zöldségekkel)
6. Paradicsomlevest, krémleveseket
7. Saját készítésű pogácsát, nem krémes sütit (pl. muffin)
8. Bolti kenőmájast
9. Virslit, felvágottakat
10. Házi lekvárt
Persze az ételeket "babásan" elkészítve gondolom, kevesebb cukorral, fűszerrel stb...
Az anyósommal megy a vita néhány dologról, ezért kérdezem. Köszönöm a válaszokat!
Igen mindent azzal a különbséggel, hogy nem törtem át neki villával a zöldségeket (sok minden szimpatikus volt a blw-bol is, így abból az irányzatbol is vettem át, így alakítva a saját étkezési szokásainkat). Nem főztem/főzök babasan a saját ételeinket sem fuszerezem túl, cukrot is kevesebbet használok, így erre nem kellett figyelni.
1 évesen már azt ette amit mi. Szerencsére nagyon jó evo, mindig is az volt, most 1,5 éves bár ez egyáltalán nem látszik rajta, vele könnyű volt az első perctől megszerettetni az ízeket.
Igen, ezekből már mind evett, de mivel nem gondolom mindet egészségesnek, van, amit ritkán kap ezekből. Túró rudi, tej szelet, dörmi: heti egyszer (gyakrabban akartam, de túlságosan rákattant)
Kenömájas, virsli, kalács: kb. havi egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!