Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Különleges, mégis vállalható...

Különleges, mégis vállalható lány neveket szeretnék kérni tőletek, mondanátok ötleteket?

Figyelt kérdés

Nagy gondolkodóba estem. Lassan el kéne dönteni, mi legyen a babánk neve, de egyszerűen nem jutok dűlőre. Mindenképpen valami ritkát szeretnék adni. Tetszenek a Nadin, Rubina (igaz utóbbit sokan leszavazták, mert hogy cigós. Szerintetek is ?)

Vagy például Fédra, Felicia, Rafaéla, Xénia, Petronella, Debóra stb... ilyesmikre gondoltam. :)

Kérlek, halmozzatok el! Köszi! :)

2019. márc. 11. 18:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
27%
Leticia,Ticia,Szimone,Fédra :)
2019. márc. 12. 15:03
 32/35 anonim ***** válasza:
38%
A Top10 neveket is lepontozzák. Szerintem nincsen olyan név ami mindenkinek tetszene. Ezek tipikusan olyan kérdések ahol nagyon gyakoriak a lepontozások, kár ezen fennakadni. Én pl azt sem értem, hogy a "szerintetek hányadik hónapban vagyok" vagy a "nektek mikor mozdult meg először a baba" típusú kérdésekre született válaszokon mit lehet lepontozni, de ott is nagyon megy ez :)
2019. márc. 12. 15:17
 33/35 anonim ***** válasza:
56%
24!ezt màr èn is meg akartam kèrdezni.De a vicc az h nem csak ennèl a kèrdèsnèl van ez...
2019. márc. 12. 22:34
 34/35 anonim ***** válasza:
56%

De most nem is az volt a kérdés, hogy mi mit adnánk a gyerekünknek! A kérdező ritka neveket kért, itt meg felsoroltak párat. Arról nem volt szó, hogy mi is adnánk ezeket. Akkor minek pontozni?

A kedves pontozgató fogyatékos, és nem tud kérdést értelmezni?

Ha az a kérdés, hogy írjál színt, és én ennek megfelelően nem számot írok azt is lepontozza? Durva, hogy valakinek ez okoz örömöt, vannak nyomorult sorsok na.

2019. márc. 13. 07:14
 35/35 Dzsina02 válasza:
Dorotti, Tirza, Tíria, Elena, Helén, Eleonóra, Ketrin
2019. márc. 20. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!