Különleges, mégis vállalható lány neveket szeretnék kérni tőletek, mondanátok ötleteket?
Nagy gondolkodóba estem. Lassan el kéne dönteni, mi legyen a babánk neve, de egyszerűen nem jutok dűlőre. Mindenképpen valami ritkát szeretnék adni. Tetszenek a Nadin, Rubina (igaz utóbbit sokan leszavazták, mert hogy cigós. Szerintetek is ?)
Vagy például Fédra, Felicia, Rafaéla, Xénia, Petronella, Debóra stb... ilyesmikre gondoltam. :)
Kérlek, halmozzatok el! Köszi! :)
A Fédra nekem is nagyon tetszik.
Ami még nekem szép, különleges, de mégsem tucat, az a Titanilla. Van egy kedves és gyönyörű szép hölgy ismerősünk ezzel a névvel, Titinek és Nillànak becézik.
Médea, Miléna, Alina, Helka, Hella, Száva, Szidónia, Pálma, Molli, Debóra, Dára
Ezeket én vállalhatónak tartom.
16os, a leghalványabb fogalmuk sincsen, hogy Médea gyerekgyilkos volt. De a fenti felsorolásban bőven van bibliai k.ur.va és sok egyéb, amit biztosan nem adnék a gyerekemnek.
Amúgy meg mi az, hogy Dára? Az megvan, hogy mindenhol vissza fognak kérdezni, hogy "Sára?"
Na mindegy, ez a kérdés is csak arra jó, hogy mindenki lepontozza a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!