Megolvadt behorpadt cumisüvegből evett a babám . Lehet baja?
Figyelt kérdés
Nemsokára mivel nem kellett neki max egy kortyot.
De mióta kifoztem őket azóta békéjét őket horpasztani .
Ebből oldodhat ki műanyag?
Én magam sem mernek meginni ami benne van de a párom szerint teljesen jó és megkóstoltattam belőle a gyereket pedig én nem innek abbol a gyerekem meg abból egyen
Párom szerint semmi baja
2019. márc. 11. 12:07
1/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz de ha zavar, vegyél neki masikat
2/5 anonim válasza:
Még mindig ezen szenvedsz? Komolyan 1 vagy 2 hét alatt még nem sikerült venni egy ilyen óriási tételt mint egy 2000 Ft-os cumisüveg? Gratulálok! 👏
3/5 A kérdező kommentje:
15 db cumisuvegem van.
Ebből 2-t főztem ki.
2019. márc. 11. 12:50
4/5 anonim válasza:
Én hat hónapig főztem a cumikat, cumisüvegeket. Soha egy se olvadt meg. Baja nem lesz tőle, de én is kidobnám és vagy olyat főznék ki ami jobb minőségű műanyagból van, vagy vennék olyat ami főzhető.
5/5 anonim válasza:
Menj el egy fafaragóhoz és kérj fából készültet 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!