Nektek is utál a babátok öltözni?
Már elmúlt 4 hónapos a babám, de még mindig üvölt, ha öltöztetem. Ha vetkőztetem már akkor is nyöszörög, de azt még jobban elviseli.
Már próbáltam elterelni a figyelmét mindenfélével, nem nagy sikerrel.
Egyébként kisfiú.
Ez már mindig így lesz?
Szerintem nincs olyan baba, vagy pici gyerek, aki szeretne öltözködni, mindegyik utál, imádnak pucérkodni. :)
Idővel jobb lesz, nyugi. :)
6 éves a nagy, meg mindig utalja az öltözéses vetkőzéses macerát, pedig mar egyedül csinálja. Persze megspékelve azzal, hogy meg válogat is, mit vegyen fel. Komolyan rosszabb, mint egy kislány.
A kisebb fiam 2 hós lassan, de még ő is utálja az öltöztetést, bar nem sír vegig nyekereg.
Szerintem ez valami fiu dolog lehet.
De még, hogy! Csak akkor nem visít, ha valamivel eltereljük a figyelmét. Este fürdés után pl a samponos dobozt szokta nézegetni, vigyorog neki és fel sem tűnik, hogy felöltözött.
Ha napközben öltözni kell, kapcsolok neki zenét és énekelek, de ez csak olyan 80%-os megoldás. :)
3,5 hónapos kislány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!