Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdett babátok önállóan...

Mikor kezdett babátok önállóan öltözni-vetkőzni?

Figyelt kérdés

Lányom már rég nagyon segít, ha öltözünk,dugja kezét, tartja lábát, de mostanában elkezdett önállósodni. A sapkát csak ő húzhatja fel, a zoknit is, leveti a nadrágját, cipőjét, zokniját, próbálja visszahúzni...

És másfél éves. Nem korai ez? Hogy boldogulunk ebben az időszakban, amíg nem megy neki önállóan?

Mert jelenleg leveszi és felhúzom, ő leveszi én felhúzom...Kicsit fárasztó...

2009. dec. 22. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok sokat segiteni, mert csak 11 hos a kislanyom, de o is eloszeretettel segit nekem, emeli fel a kis kezet oltozkodeskor.
2009. dec. 22. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk dettó ez van 15 hónapos a lányom,kész káosz az öltözés! Nagyon ügyesen segít amúgy de van amikor ráadom ő leveszi,sőt van amikor ő kipakolja a szekrényt és hozza oda a ruhát amit fel akar húzni!A sapit meg a sálat mindig ő húzza fel ,persze nekem meg kell igazítani:)!
2009. dec. 22. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk pont a másfél éves ikreinkről van egy videó,amin pillanatok alatt levetkőztetik egymást pelusra.:)))Enyémek imádnak vetkőzni a mai napig,folyton a ruhákkal rikoltozok utánuk,h legyenek szívesek felöltözni.:)))

Ne aggódj,úgy tanulja meg,ha gyakorolja.Fárasztó és időigényes,de máshogy nem megy.

2009. dec. 22. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez az ikres sztori nagyon édes!!

Lányom 16 hónapos, hasonló a helyzet nálunk is csak szelídített verzióban.ha öltözünk még csak adogatja a ruhákat, bár néha hisztizik, hogy ő már a második cipőt húzná mit vacakolok az elsővel...és miért nem vesszük fel a puhatalpú cipőt is a hótaposóra...neki nadrágtartót kell hordania, mert minden gatyó lecsúszik a derekán olyan vékony, de gyakran találkoztam már vele letolt nacitartóval és félig lecsúszott gatyával..Szóval semmi más nem kell csak türelem amíg megtanulnak öltözni.Gyanítom jó sokáig fog tartani.

2009. dec. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!