Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt akinek kikopte a babaja...

Volt akinek kikopte a babaja a rota oltoanyagot es tobbszor kellett megvenni?

Figyelt kérdés

2019. márc. 6. 20:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3as,mennyi idő után jelentkeztek a tünetek a babánál?
2019. márc. 7. 08:24
 12/14 anonim ***** válasza:

3 vagyok

Az oltás utáni 3.napon. Elhagyta magát,első pár étkezésnél még nehezen megette a kajaadagot aztán a nap közepén már semmit nem ivott délutánra nehezen ébreszthetővé vált.Szó szerint mint valami kis bábú lógott az ember kezébe.Láza nem volt, de mondtam páromnak irány a kórház mert ez tuti nem jó már az ügyeleten kezdett hányni.(De ez nem riogatás, mert mi 40.000 városba élünk és évek óta mi voltunk az elsők először még azt is mondták tuti nem az oltástól van,aztán a zárójelentésen már az szerepelt mert semmit nem találtak nála)

2019. márc. 7. 08:39
 13/14 anonim ***** válasza:

11es, köszi a választ!

Én csak azért izgulok, mert oltás után 3 nappal utaznánk (természetesen, ha a babának bármi baja lenne, akkor nem indulunk el) és kíváncsi voltam, hogy mikor lélegethetek fel, hogy minden rendben. Oltás utáni napon még minden rendben volt?

2019. márc. 7. 09:14
 14/14 anonim ***** válasza:
3as, köszi a választ akart volna lenni az előző. 11es voltam😊
2019. márc. 7. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!