Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák/leendő anyukák, más...

Anyukák/leendő anyukák, más is szorongott a terhességes során?

Figyelt kérdés
Amióta terhes vagyok egy percig sem tudtam élvezni ezt az állapotot, mert mindig arra gondoltam mi lesz ha a baba nem lesz egészséges? Nagyon félek, legfőképpen a mentális betegségestől? (autizmus/skizofrénia/stb.) Úgy érzem nem tudnám elviselni, ha valami szellemi fogyatékossága lenne. Szinte az egész terhességemet végig kísértek ezek a gondolatok. Ha a tévében láttam valamit hasonló témában, mindig arra gondoltam nem véletlenül kellett ezt most látnom. A férjem már többször rám szólt, hogy minek foglalkozok ilyesmivel, hiszen a családban sincs ilyen betegség. De ez semmit nem jelent, hiszen teljesen egészséges embereknek is születik sajnos beteg gyerekük. Terhességem alatt nem dohányoztam, ittam, nem szedtem gyógyszert, nem voltam lázas sőt még kávét se nagyon ittam. Normális, hogy ilyen félelmeim vannak? Néha már arra gondolok nem lett volna szabad gyereket vállalnunk, hiszen ezzel magát a rizikót is bevállaltuk, hogy esetleg nem lesz egészséges.

2019. márc. 5. 09:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én nem vagyok depressziós! 😁 De te láthatóan flusztrált vagy, sajnállak, mert biztos rossz életed van, minden jót!
2020. nov. 4. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Köszönöm, neked is minden jót.

Egyébként feljebb ezt írtad:

"Normális, hogy ilyen félelmeim vannak? Néha már arra gondolok nem lett volna szabad gyereket vállalnunk"

2020. nov. 5. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!