Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap megolvadt akkor egy...

Tegnap megolvadt akkor egy kicsit a cumisüvegek. Ma vettem észre az etetés után! Hogy nagyon békéjét őket horpasztani. Én és a babám is írtunk belőle. (mivel megiszom a maradékot amit hagy mindig) Lehet valami bajunk tőle?

Figyelt kérdés
Amikor beraktam a mikroba a már eleve megolvadt cumisüveget akkor mikor kivettem na az még jobban horpasztani így azt ki is öntötték amit benne melegitettem
2019. márc. 5. 08:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Te valami külföldi vagy és google fordítózól vagy komolyan nem bírsz egy értelmes mondatot összehozni?

Ha csak behorpardt az nem gond amíg nem szivárog, csak nyilván innentől a ml az nem annyi lesz mint ami az üvegen jelezve van így én tápszert nem adnék belőle maximum olyat ahol nem fontos az arány. Ha szivárognak akkor értelemszerűen kuka.

2019. márc. 5. 09:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Az anyatejet vagy a tápszert iszod meg, ami megmarad?

Sose tettem be a cumisüveget a mikróba, csak sterilizálni, de attól sose lett baja egyiknek se. Cumisüveg melegítőt használtunk,de jó megoldás lehet üvegpohárban melegíteni és azt átölteni. Tàpszert nem is ajánlott mikrózni, gondolom az anyatejet se. Mindig csak a forralt vizet melegítettük mikróban. Ennyitől biztos nem lesz semmi bajotok, viszont valahogy máshogy csináld ezentúl.

2019. márc. 5. 09:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet ám kapcsolni azt a szojavito szótárat és akkor lehetne érteni, hogy mit kérdezel!

Nem lesz tőle bajotok!

2019. márc. 5. 09:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Megiszod a tejet?!
2019. márc. 5. 09:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Megiszom a tápszert.
2019. márc. 5. 10:59
 16/16 babyboom567 ***** válasza:
avent cumisüveget használok több mint 2 éve, sőt 3 darab belőle a 10 éves keresztfiamé volt(tehát jó 10 éve van használva).kismilliószor kifőztük,mikróztuk semmi bajuk.max annyi hogy az oldaláról már lekopott a ml-beosztás.
2019. márc. 5. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!