Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megrendelitek a havi dolgokat...

Megrendelitek a havi dolgokat vagy elmentek személyesen megvenni?

Figyelt kérdés

Én mindent szinte rendelek a futár hozzá házhoz még a bébi kaját is.

De azért járok DMbe is meg van hogy pepcoba.

De a H&miből is rendelek ruhát.

Szóval fele fele.

2019. márc. 4. 12:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább rendelek, mert helyben nincs semmi, csak egy cba meg egy patika. De ha amúgy esedékes pont egy nagybevásárlás, és elmegyünk, akkor megveszem ezeket is.
2019. márc. 4. 12:08
 2/22 anonim ***** válasza:
41%
Elmegyek és megveszem. Ebben a szép időben összekötöm a sétámat. Várja otthon a futárt akinek két anyja van.
2019. márc. 4. 12:09
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel innen csak messze van vagy kiesik minden üzlet, a férjem viszpnt elmegy mellettük, ezért egy részét rendelem egy részét ő veszi.. De pl ruha miatt pár havonta én is elmegyek körbenézni

Body.. Ilyesmi van hogy rendelem HM

De szebb ruhák nincsenek fenn vagy szertem megfogni

Plusz van Lidl-ben pamut szabadidő

Babának egyszerűbb még

2019. márc. 4. 12:14
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Pelenka, popsitörlő, és az egyéb fogyasztási cikkeket személyesen, Tesco, Greenmarket, Rossmann, mikor melyiket hol.

Ruhát is(Pepco,F&F,Brendon) általában személyesen de persze szoktam rendelni is, Facebookon követek egy két webáruházat, ha látok valamit amiért megéri, vagy nagyon megtetszik, akkor megrendelem. ☺️☺️

2019. márc. 4. 12:17
 5/22 anonim ***** válasza:
76%
Csakis személyesen. Ritkán rendelek netről.
2019. márc. 4. 12:19
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Nálunk nincs semmi bolt, Siofokra járunk át kb 20 perc kocsival, össze szokott páros vagyunk már. Fél éves a Fiam. Bevagom a babakocsit is, leparkolok, aztán sétálunk is közbe. Főleg most hogy ilyen jó idő van.
2019. márc. 4. 12:20
 7/22 anonim ***** válasza:
4# 6# én voltam. 😀
2019. márc. 4. 12:21
 8/22 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy miért kell lenézni azt aki rendel? Meg van rá az oka, nagyon sok embernek macera elmenni vásárolgatni és van aki nem is szereti. Órákat mászkálni boltrol boltra. Én sem szeretem amúgy, de ha már úgy is megyek néha néha miért rendeljek??
2019. márc. 4. 12:23
 9/22 A kérdező kommentje:

Mi szintén kisváros.

De van DM Pepco Tesco Lidl penny Spar 😄

De ha olyan helyen lanmek ahol van pl Müller Rossmann H&M akkor nem kérdés hogy személyesen mennek

2019. márc. 4. 12:26
 10/22 anonim ***** válasza:
62%
Igen aki írta hogy várja a futárt akinek hát anyja van vagy mi volt most nem is emlékszem hirtelen, na ő biztos nagyvárosban lakik. Nyilván az ember nem rendeli meg ha ott van a városban. De mondom azért azt is meg lehetne érteni hogy kényelmesebb.
2019. márc. 4. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!