Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megrendelitek a havi dolgokat...

Megrendelitek a havi dolgokat vagy elmentek személyesen megvenni?

Figyelt kérdés

Én mindent szinte rendelek a futár hozzá házhoz még a bébi kaját is.

De azért járok DMbe is meg van hogy pepcoba.

De a H&miből is rendelek ruhát.

Szóval fele fele.

2019. márc. 4. 12:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Pl neten több akció van és van ezer találat egy termékre vagyis olcsóbban is hozzajuthatsz.
2019. márc. 4. 12:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es, én írtam, BP. Csak nem értem, miért jó az, ha valaki otthon ül, és várja a futárt ilyen szép időben. Persze ha nincs üzlet a közelben, akkor megértem úgy ahogy. De akkor minek írja ki a kérdést? Nekem is van, amit rendelek netről, mert vidéken van csak üzletük, vagy Aliról.
2019. márc. 4. 12:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Szintén vidék, általában rendelek :) szerencsére fél óra kocsiútra van egy DM, másik irányban meg egy Müller, ha arra járunk ott bevásárlok.
2019. márc. 4. 13:01
 14/22 anonim ***** válasza:

Laktam én is BP-en, úgy könnyű... Minden ott volt a seggemben, csak leszaladtam, és volt minden, ami kellett. De jó is volt...

Sajnos már nem ez van,nem ott lakok. Van, hogy rendelek, de általában a hétvégi nagybevásárlás alkalmával szedjük össze a dolgokat, vagy ha dolgom van Pesten, összekötöm a boltokkal.

Kocsink meg nincs, úgyhogy emiatt sem egyszerű.

2019. márc. 4. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Megyeszékhelyen lakunk, de pont kinn a hegyek lábánál már. Itt is vannak boltok, de drágák, inkább rendelem a pelust, popsitörlőt, ilyesmit. Egyébként hetene járunk a lidlbe vagy a pennybe.
2019. márc. 4. 13:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kisvárosban lakunk, itt csak 3 Coop-os bolt van, + 1 Goodsmarket (itt veszem meg a pipere holmikat minden hónapban). Autónk nincs, a legközelebbi nagyváros, 40 perc távolsági busszal. Mégsem rendelek netről, hanem buszozunk, a most 2,5 éves lányommal, a 9 éves fiammal és 29. hetes terhesen. Nem szeretek ruhát netről rendelni, mert a fiam vékony és magas, muszáj próbálni, mert ami hosszban jó rá, az derékban általában 2szer körbeéri. A lányom is magasabb a korosztályánál, így rá is nehéz vásárolni. Pelus havonta 1 csomag Libero 38 db-os kell, nem érné meg rendelni, több a szállítási költség. De van, hogy azt a férjem veszi meg munkából hazafelé jövet. Mikor kisebb volt, volt hogy rendeltem a pelust, pl. mikor a brendonban ingyenes volt a kiszállítás, de ritkán. Ruhát egyszer rendeltem a lányomra a H&M-ből tavaly nyáron, akkor 2 db pólót rendeltem 92es méretben, 1 db ruhát, szintén 92es méretben. A ruha még most is nagy rá, a pólókat kb. 1 hónap alatt kinőtte...
2019. márc. 4. 14:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Nálunk csak coop van. Még a gyógyszertár is 2 km, szélben biztos nem fogok elindulni egy 6 hetessel. Ma is rendeltem, pelenkát mert már csak 3-4 napi adag van itthon.

Amúgy van egy auchan és egy metro áruház kb 6-7 km. Oda 2 hetente be szoktam én is menni, de csak kínai ruházat van benne, így az nem játszik, ezt is inkább rendelem.

2019. márc. 4. 14:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Budapesten lakunk. Mindent rendelek a ruhától a pelenkáig mert nekem így kényelmes. Sokkal egyszerűbb nagy tételben rendelni mindent de azt meg mind összeszedni és hazahurcolni fárasztó.
2019. márc. 4. 15:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Tesco, Müller, rossmann, dm, aldi, lidl, meg ilyenek vannak, ezért azokat séta közben simán intézem. Pepco is van, de onnan nem veszek ruhát. H&M, meg specifikus bababoltok meg csak fél orányira vannak, de én nem vezetek, ezeket rendelem.

Kocsival csak a heti bevásárlást intézzük, amikor a húst, zöldséget, tejet, kutyakaját, ilyeneket hozzuk. A napi apróságok, friss pékáru, gyümölcs, pipere, az simán belefér abba, amennyit úgyis vagyunk kint.

2019. márc. 4. 16:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Még kicsi volt a gyerek és nem tudott menni mindent rendeltem. Sokkal sokkal olcsóbb volt sokat egyszerre megvenni, a gyerek cuccokból, ruhák, könyvek, de a kajákat, főzni valót is, Tesco, Auchan gyors akkor jön amikorra kérem... Mist meg imádok vele boltba menni télen is.
2019. márc. 6. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!