Hordozón kendőt használók, mi a tapasztalatotok?
Ilyet vettem: [link]
2 hónapos a kislányom. Használhatom. Ma próbáltam volna. 1 perc múlva sírni kezdett.
Még szerintem ne tedd bele, majd ojan fél évesen ha tud ülni, ebben semmi nem tarta a fejét hátát, még kényelmetlen lenne neki.
A képeken is mint látod nagyobb babák vannak, igaz el is kell bírni mert egy 6-8 kilós gyerekkel nem bírsz sokat sétàlni leszakD a hátad félúton.
Nekem nandu kötözős kendőm volt, de egy kínszenvedés volt magamra kötni benne a gyereket, mikor sikerült ordított benne nem szerette, egyszer elindltam vele sétálni, hát ahogy léptem gondolom összerázkódott benne a gyomra és tetőtől talpig lehányt, én inkább babakocsizom vele.
nyugodtan tedd bele!
valamiért nem tudom megnézni a linket, hogy milyet vettél, de a youtube-on van egy csomó videó mindenféle megkötési módokról. én már 6 hetesen is beletettem, imádja a nandut!
Szia. Nekem is amazonas rugalmas kendőm volt, ujszülött korától használtam mert nagyon hasfájós volt, így rajtam volt szinte egész nap, ott is aludt. Itt találsz a korának megfelelő hordozási módot, az ne tévesszen meg hogy nem ugyanaz a kendő, mert az oldalon megkötés van, a tiéd meg belebújós.. :
Tényleg nem akartam vitát.
Kaptunk egy cicco kengurut, de úgy tünt, hogy az ajánlás ellenére nem igazán jó ilyen pici babaának, ezért vettem a kendőt, de mostmár elbizonytalanodtam.
Nem ismerem ezt a típusú kendőt, de egy 2 hónaposnál fontos, hogy a kis fejére tudd húzni a kendő egyik szárát, ha elalszik, nem tudom ennél a kendőnél működik-e.
Nyugodtan beleteheted egyébként, a baba ilyenkor - ha függőleges helyzetben is van - nem terheli a gerincét, hiszen ha jó a kötés, akkor a kicsi olyan, mintha a tested része lenne, nem lóg, lengedezik rajtad, hanem szinte fel van rád ragasztva. :) Az a fajta lábtartás pedig, amit az elől keresztezett kötés ad (térdek csípőmagasságban), kifejezetten jó a csípőjének.
A tapasztalat pedig, amire rákérdeztél: három hetesen kezdtem cipelni rugalmas kendőben a kisfiamat, nagyon jókat szunyált benne, akár több órán át is. Mivel korán kezdtük, ő nem sírt, de ti sem vagytok elkésve. Ami fontos, hogy ne közvetlenül etetés után próbáld felkötni, mert elindulhat felfelé a kajcsi a nagy igyekezettől. Valami jó hangulatú pillanatot válassz, és amint felkötötted, sétálgass vele, szeretnek ringani. :)
Olvass utána neten, sok-sok leírást, tippet, tapasztalatot és segítséget is találsz fórumokon.
Ezen pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!