Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy mindenhol liberós szavazatot kuncsorognak tőletek?

Figyelt kérdés

Nekem is van egy gyönyörű kislányom, de soha nem nevezném szépségversenyre. Aki megteszi, tegye, ezzel nincs is bajom. De az nagyon idegesít, hogy a postaládám, az iwiw üzenőfalam és minden tele van napi szinten szavazz a babámra kör-emailekkel.

Viszont megbántani sem akarom az összes anyukát, hogy hagyjanák már fel ezzel a kuncsorgással, mert úgyis az a baba nyer, akinek az anyja a legpiócább, semmi köze az egész versenynek a szépséghez., ami amúgy is szubjektív.

2010. júl. 2. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Eleinte nagyon zavart, de már meg sem látom, nem is foglalkozom vele:)
2010. júl. 2. 15:02
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

ÁÁÁ, már én is unom...

Itt is minden nap van ilyen kérés, jajj szavazz a gyerekemre!!!

Ezek nem szépségversenyek, hanem kolduló versenyek, már rég nem a szépség számít.

Nekem is gyönyörű kislányom van, de eszem ágában sincs ilyen hülyeségekre nevezni. Nem akarok én senkit megbántani,de legtöbbször teljesen átlagos, de van, hogy kis csúnyácska babákra kéne szavazni... :O

2010. júl. 2. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
nem,mert én döntöm el akarok e szavazni vagy nem.én magam sosem tennék ilyet,de más az nem én.
2010. júl. 2. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Én még sosem kaptam ilyet :o) Pedig sok babás ismerősöm van... De nem zavarna. így van: én döntöm el, hogy szavazok e vagy nem. Egyébként meg ha tényleg jó ismerős lenne, miért ne szavaznék (persze ha nem pénzbe kerül, hanem egy kattintásba)
2010. júl. 2. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:
az engem speciel nem zavar ha vki a saját gyerkőcét rakja fel mert sztem mindenki büszke a babájára de tény h nem kellene mindenkit erre zendíteni h szavazzon.nekem pl anyósom rakja fel előszeretettel a lányom képét különböző oldalakra múltkor éppen szállást akart vele nyerni.már repdesve várom mi lesz a következő nyeremény:()
2010. júl. 2. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
40%

Persze,hogy idegesít:) Szerintem nincs olyan ember akit nem idegesítene. Nem is tudom,hogy igazából mi megy végig olyankor az anyák agyán, mert engem pl marhára marna a lelkiismeret, ha tudnám, hogy úgy győzött a gyerekem, hogy direktbe nyomattam a rászavazást:)

Tudom,hogy egy anya életében az ő gyereke a legszebb és anyaként ilyet nem illene mondani, de úgy vettem észre,hogy a kevésbe szép gyerekeket igyekeznek így feljebb küldeni a ranglétrán:) Nos aki szép annak nincs ismerősre szüksége, ugyanígy vannak a művészeti alkotások is, nem?

2010. júl. 2. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

De igen, zavar. Az iwiwen is rendszeresen jön az üzi.

A múltkor már majdnem elküldtem egy anyukát, de sikerült magam türtőztetnem: az anyuci.hu-n ismeretlenül is megkeresett kétszer is, hogy legyek szíves a babájára szavazni. Meg se néztem a linket.... Ez már szerintem abszolút pofátlanság, hogy ismeretlenül is szavazatért kuncsorog.

2010. júl. 2. 15:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Igazából szerintem nincs semmi értéke annak a szavazásnak, ahol az dönt, hogy kinek van nagyobb ismeretségi köre vagy nagyobb szája. Már régen nem a gyerekekről szól. Legtöbbször olyan embereket "szavaztatnak" az anyukák (nagyapa, nagymama, unokatesó...) akiknek esze ágában nem volna ezekre az oldalakra ellátogatni, ha nem erőszakoskodna az anyuka, apuka, hogy szavazzanak a csemetéjükre. az a baj, hogy a többi gyerkőcre már nem is tud szavazni, többnyire meg sem nézi.

Tényleg saját dolgom eldönteni, hogy akarok e szavazni valakinek a gyerekére, de akármilyen gyönyörű a kislányom, nem nevezném be ilyen marhaságra és pláne nem volna képem hozzá, hogy szavazatokért kuncsorogjak. Mindenkinek a saját gyereke a legszebb, minek kell ebből versenyt csinálni?

2010. júl. 2. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zaklatnak, de a szomszédasszony azt mondta, hogy nem is jó a liberós oldal, hiába próbált szavazni.
2010. júl. 2. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Én sosem nevezném be a gyereket ilyenre, mert tényleg nem arról szól, hogy kinek a legszebb a gyereke. Van olyan ember, aki elkezdi nézegetni a babákat teljesen objektíven, és a legszebbre szavaz? Kétlem. Mindenki úgy lép be a honlapra, hogy XY gyerekét keresi.
2010. júl. 2. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!