Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktasam le a kézben...

Hogy szoktasam le a kézben való elalvásról?

Figyelt kérdés
Kisfiam 6 hónapos mindig csak a kezemben hajlandó elaludni. Persze utána leteszem a kiságyba és alszik is rendesen. De azért nehéz hiszen lasan már 8 kiló és elég dajkálgatni minden alvás elött. Lenne valami tippetek hogy szoktasam le erről az elalvásról?
2010. júl. 2. 12:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam néha elalszik már magától, de csak ha tényleg fáradt. Akkor simogatom és átölelem, mintha a karomban ringatnám. Igazából ez nálam is kérdés, mert az én kisfiam is 8kg és bár ő inkább cicin alszik el, jó lenne, ha már magától elaludna...

2010. júl. 2. 13:05
 2/2 mendy1025 ***** válasza:
Szia,az én kisfiam már 17 hónapos,és kb. olyan 2 hónapja alszik el magától.Eddig mindig az ölemben volt,és leültem vele a fotelba,úgy aludt el.Aztán már én is kezdtem unni,hiszen már több,mint 11 kg,és ráadásul ömlik rólunk a víz ilyen melegbe,szóval már nem akartam tovább húzni.Reggel betettem a kiságyba,én lefeküdtem a saját ágyunkba,ami egyébként ott van mellette,és mondtam neki,hogy anya is alszik vele.Igaz,az elején felállt,meg ki akart jönni,minden mást csinált,meg volt egy óra hosza,mire elaludt,de sikerült végül.Este meg magam mellé rakom az ágyba, és úgy alszik el.de már valamikor a kiságyba is betudom rakni ugyanúgy,mint reggel.
2010. júl. 2. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!