Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokat ártok tényleg a babámnak...

Sokat ártok tényleg a babámnak ha mindig oldalt fektetem?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy császároztak és csak fekve tudom szopiztatni, így az oldalán fekszik ő is elég sokat. És így is alszik. Ez baj??
2008. nov. 9. 17:05
 1/5 A kérdező kommentje:
1 hetesek vagyunk
2008. nov. 9. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem baj, csak néha azért forgasd, nehogy elnyomja a fejét. Hol a jobb, hol a bal oldalán aludjon.
2008. nov. 9. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem csak azért gond, mert a feje eldeformálódhat, hanem inkább, ami fontosabb a csípőjének nagyon árthat az állandó, vagy sűrű oldalfekvés.Mikor majd mentek kötelező csípőszűrésre és megkérdezed az orvost, hát biztos nem fog örülni, sőt. Ezt ismerőstől hallottam, csak azért tudom. Próbáld meg sűrűn hasra, vagy hátra fektetni.

Boldog Babázást!

2008. nov. 9. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, nálunk a kórházban mindig oldalra fektették a babákat, így aztán otthon is így tettem az elso hetekben, amíg pólyában aludt a pici. Persze forgattuk, hogy ne mindig ugyanazon az oldalán aludjon, szépen kiformáztuk a kis fejecskéjét:) A csípojének meg semmi baja, már 2x voltunk ultrahangon, igaz, terpeszbetétet használtunk.
2008. nov. 9. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Szió!

Az én lányom is állandóan az oldalán aludt, és alszik most is. Faros volt, ezért gond volt a csípőjével, de az ortopédus soha sem mondta, hogy ne altassam az oldalán. Egyébként azt figyeltem meg, hogy amelyik csípőjével gond volt, azon soha sem aludt, csak most, mikor már rendbejött.

Ja, és a buksiján semmi kóros elváltozást nem lehet látni!!! :))))

Nem hiszem, hogy a koponyájuk eldeformálódhat akkora súlytól, mint amekkorát a bucijuk nyom. Persze ez csak az én véleményem.

Boldog babázást!!!

Zita (29 hetes kislány anyukája)

2008. nov. 9. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!