Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha sérült volna valamely...

Ha sérült volna valamely belső szerve, akkor már sírna igaz? 6 hetes.

Figyelt kérdés

Van egy 1,5 kg-os pici kutyánk. Kisbabám a francia ágyon nézelődött, amikor kislányom felkapta a kiskutyát és feltette az ágyra. A kutya szaladt hozzám (én a baba melett ültem).

Rögtön leparancsoltam az ágyról, nem tud feljönni egyedül és nem is szoktuk felrakni.

Én úgy láttam mintha rálépett volna egyik lábával a baba baloldalára. Férjem és kislányom szerint nem ütötte meg a babát, csak megijesztette. Szeme kikerekedett és összerezzent. Nem sírt, nem fájlalja a szokasosnál jobban a hasát (kólika).

Minden nagyon gyorsan történt. Megfürdettük, evett és most nyugodtan alszik.

Mutatná jelét ha bármi baj lenne, igaz?

Már végig olvasta a netet a legkülönbözőbb hasi sérüléseket, de nem tudok megnyugodni. Szerintetek?

Falun lakunk, én vinném az ügyeletre, mert ilyen aggódós vagyok, de ahhoz férjem segítségére is szükség van. Ő szerinte túlaggódom, nem történt semmi, már akkor sírt volna ha megüti a kutya.

Tudom az éjszaka nem alszom, de kérlek mondjatok valamit.

2019. febr. 27. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit megnyomott volna biztos, hogy sírt volna és most sem nyugodtan aludna.Feküdj le nyugodtan és pihenj amennyit lehet.:)
2019. febr. 27. 22:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Kommentelő: nekünk a 20 kg-os kutyánk is itt alszik a szobában. Igaz, az ágyba nem jön, mert 20kg.

Nem értem, mérr baj.

1.5kg kutya nincs meg lakáson kívül és nem is zavarja semmiben a picit.

2019. febr. 28. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!