Még mitől lehet, hogy a babámnak véres a széklete, a tiéteknek volt ilyen, ha igen mi okozta, milyen vizsgálatokon voltatok?
Most lesz 3 hónapos és már 1 hónapja nyákos,véres a széklete. Nem az az erős piros,hanem a nyák pirosabbá vált. Volt vizsgálaton,székletében kimutatták a vért, az UH semmi rendelleneset nem mutatott, azt mondták, hogy 90% hogy allergiás valószínűleg a tejfehérjére. Nem ehetek se tejet,se sajtot,vajat,tehát tertermékeket. Én szoptatom is, de nagy részben tápszerre szorul. Felírtak neki Milumil allergén mentes tápszert tejfehérje allergiás csecsemőknek valót, én meg nem eszem tejtermékeket azóta hogy kiderült, de mégis ugyanolyan a széklete. Egyébként semmi baja, szépen gyarapszik, nem fáj semmije. Nem értem, nagyon elkeserítő. Már azt sem tudom mit egyek,meg mit nem,nem merek lassan már semmit sem enni, mert lehet másra allergiás.
Vissza fogunk menni az orvoshoz, jövő hétre van időpont,de féleg hogy komolyabb dolog is kiderül. Mire számíthatunk? Be kell feküdni majd a kórházba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!