Babàm percentile görbéjén mindig 52%on volt. Most leesett 41%ra 9 hónapos. Kellene aggódnom?
Figyelt kérdés
2019. febr. 22. 17:52
1/5 anonim válasza:
Ilyenkor már nem kell olyan ütemben hízni, mint az elején, illetve sokkal inkább bejön a genetika, mint tényező. Ne aggódj! 😊
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod 😊Az igaz,hogy én sem és az apuka sem túl nagy
Persze az ember mindig aggódik 😊
2019. febr. 22. 18:00
4/5 anonim válasza:
Nálunk össze-vissza mérték mindig ezeket a percentiliseket,
én már nem veszem komolyan önmagában. Legalábbis nálunk sokszor volt, hogy mocorgott mérés közben, így szerintem sem a súly, sem a hossz nem volt mindig pontos és már 1-2 centi vagy pár deka is elmozdulást hozhat a görbén. Szerintem ha jó az étvágya, gyarapszik, jókedvű, akkor nem kell emiatt aggódni.
5/5 anonim válasza:
Nem. Ha más tünete nincs, 10 percentilis fölött teljesen fölösleges foglalkozni vele.
Nyilván, ha 2 hónapja 0g-ot hízott, akkor menj vele orvoshoz akkor is, ha percentilisben még fölötte van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!