Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
nem akarok negativ kommenteket tudom idióta voltam és bánom is 2 hónap után lefeküdtem a baratommal és belém élvezett 2szer de azthittem van gumi rajta de nem volt.1napja késik.És az a baj tőle nem kérhetnék segitséget vagy hogy álljon mellettem ugyanis ő nem szeretett csak azért volt velem hogy csak megfektessen .Azóta már van baratnője 2nap mulva lett is rá amikor szakitottunk szóval nagyon tanácstalan vagyok.és ha mégis az vagyok hogy mondjam el a szüleimnek 17éves vagyok.Nemis tudtak arról a fiúrol nem mertem elmondani nekik nagyon szigorúak és nemtudom mit tegyek...2019. febr. 22. 17:12
11/17 anonim válasza:
Annak aki szerint undorító, hogy így beszélek szedercsírányi sejtkupacról: gondolom még nem próbáltál 17 évésen felnevelni egy gyereket. Egyes voltam.
12/17 A kérdező kommentje:
Megcsináltam es 2csik volt..
2019. febr. 23. 09:14
13/17 anonim válasza:
Akkor bizony itt az ideje közölni a szülőkkel és azzal a nyomorult pasival.Minél hamarabb
14/17 anonim válasza:
Minél hamarabb beszélj a szüleiddel! Gondolom nem szeretnéd megtartani,akkor viszont cselekedni kell!
Sok sikert, és kitartás!
15/17 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Beszélj a szüleiddel, a csavo meg fizesse ki legalább az abortuszt(ha úgy döntesz)
Kitartást!
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek igazából én a palit hagyom nem fogom neki elmondani, ugyse tartom meg... legyen boldog a mostani nőjével ha még megvan neki én azt mondom..
2019. febr. 23. 15:50
17/17 anonim válasza:
Ó desajnálom tényleg:((( Így ismeretlenül is szorítottam neked, hátha nem :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!