Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy attól hipotón...

Lehet, hogy attól hipotón kicsit a babám, hogy a burokrepesztésnél már kicsit zöldes volt a magzatvíz?

Figyelt kérdés

10/10 Apgarral született, kb. 4 hósan mutattuk meg egy gyógytornásznak és ő mondta, hogy az átlagtól puhább az izomzata. 38. hétre született, mitől fordul elő, hogy belekakilnak a magzatvízbe a babák? Talán ezért is indult be hamarabb a szülés? Mégis lehetett egy kicsi oxigénhiánya?

Hasonló tapasztala van itt valakinek?

2010. júl. 1. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
szia, én úgy tudom, a hipotóniát oxigénhiáyn okozza, ez felléphet bármikor a szülés során.
2010. júl. 1. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen lehet attól hipotón. hogy miért lett meconiumos vagyis zöld a magzatvíz nem tudom megmondani.. ezt a szülészorvosod tudná talán találgatni. Pontosan sosem lehet tudni.

Mit mondott a gyógytornász mit kell tegyetek?

2010. júl. 1. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Hetente egyszer kezeli a kisfiunkat.
2010. júl. 1. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!