Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyermekjövő tájékoztató val...

Gyermekjövő tájékoztató val zaklatnak. Mást is!?

Figyelt kérdés

Mikor szültem gondolom azzla aniis promó lappal megadtam egy csomó ilyen cégnek a teloszamom.

Egyfolytában hetente hívnak hogy épp a városban járnak.

Ma már házhoz jöttek hogy engedjem be őket mert én hülye megadtam a címem.

Persze egyedül a babával nem akartam beengedni senkit sem..

De nem lehet őket lerázni

Különböző számokon zaklatnak

2019. febr. 19. 18:40
 1/7 A kérdező kommentje:
*azzal a kis promó lappal
2019. febr. 19. 18:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Esküszöm félelmetes

Ez bovli vagy ismeri valaki ezeket?

Valami babamamatudakozo.

És állítólag járnak vidékre családokhoz ilyen tájékoztatóba családi házakhoz

2019. febr. 19. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom ezek kik konkrétan de mikor a 2. Gyerekem született én "elfelejtettem" azt a lapot leadni!!! Az első gyerek születése után mindenféle biztosító stb zaklatott!!!
2019. febr. 19. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első gyereknél csak a babakötvényesek jöttek, a másodiknál valami biztosítós. 1 hetes sem volt a lányom mikor jött, itt dekkolt félnapot, majd mondtam neki hogy majd keresem, átbeszéljük. Erre másnap délben már hívott, de pont nem hallottam. Majd következő napokon is, volt, higy egy nap többször is. Ezeket már direkt nem vettem fel. Amúgy gondolkoztznk ezen a megtakarításon, de mivel ennyire erőszakos volt ez a nő, azért sem. Kb. 1 hónapig zaklatott, majd vette a lapot, és ráhagyta.
2019. febr. 19. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem is meg egy evvel szules utan is zaklattak. Ugy csináltam, h felvettem egyszer mondtam h egyeltalan nem erdekel nem is erek ra, ha nincs mas megoldas akkor is hivjon kesobb, tiltolistara fel a szama aztan magamban sok sikert kivantam. Hazhoz nemigazan jottek, de kitettem vna mint a szarosmacskát. Egyszer egy no jott ide valami biztositotol, de lehet teljesen fuggetlen volt a promoboxtol, azt is szepen kitettem, h alszik a gyerek meg 1szer becsenget kitepem a karjat es letuszkolom a tudejebe. A kedvencem valami arpad nevu tag volt, szokasosan feltettem, mondtam h csí, lehet lekopni, ment a tiltora a szama, erre a hulye felhivott a privatjatol x het mulva, en masikhulye felvettem es akkor mar annyira idegesített, hogy nem veszi a lapot, h elkuldtem a p..aba.

Gyulolom oket. Raadasul terhesen annyira vajszivu vtam h nem mondtam zsigerbol NEM-et a koldokzsinorveres nonek sem (az is idejott okoskodni) meg az ovb-s embernek sem.

Elore szolok senki ne irja nekem, hogy en vagyok a hulye, megadtam a szamom EZT TUDOM. Azt se irja nekem h jaj szegenyek nekik ez a munkajuk. LoF@&zt, a munka az munka a tukmalas ez meg masok zaklatasa. Ehhez kell gerinc.

2019. febr. 19. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha hívnak két dolgot próbálj ki, 1 mond azt hogy tájékoztatod hogy a beszélgetést rögzíted- annyit fogsz hallani hogy letette a kagylót. A másik hogy azt mondod persze szívesen meghallgatod őket de jelenleg Ausztráliában vagy-annyit fogsz hallani hogy Ha személyesen zaklatnak na az gáz, de én akkor rendőrt hívnék gondolkodás nélkül. Mert a lakcím megadása nem azt jelenti hogy zaklathat küldhet levelet, promos anyagot...
2019. febr. 19. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:

1. gyerek születésekor engem is hívogattak ilyen olyan biztosítás, babakötvény stb.

2. szülésnél már okos voltam, mindenhová kamu telefonszámot írtam, nem is zaklat senki :D

2019. febr. 20. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!