Normális hogy 22 évesen anya szeretnék lenni?
Normális.
Vannak nők, akiknek 22 évesen friss házasként a legnagyobb vágyuk, hogy a napjaik semmi másból ne álljanak, csak a sz.aros pelenkahalmazokból. Te ilyen vagy, nincs ebbe semmi különös.
Te érzed. Nem szokványos szerintem ilyen idősen szülni, de ha minden adott, hajrá.
Mellesleg imádom az ilyen "engem anyu 20 évesen szült" válaszokat. Kicsit változott a világ 20-30 év alatt, már nem csak a háztartás vezetésről szól egy 18-20 éves lány élete, meg a kecskefejésről. Ja, igen, és régen egy 20 éves nő több éve dolgozott már, nem úgy mint egy mai 18-20 éves.
Nincs azzal semmi baj, ha vki 22 évesen babát szeretne. Nekem a szememet az ütötte meg, hogy azt írod : a férjed még várna...Hát akkor nincsen kérdés, ez közös döntés kell legyen. Ha ő még várna, ne erőltesd még rá, illetve puhatolózz, mire várna vagy mi tartja vissza.
Amúgy szerintem semmi gond nincs a koroddal, ban aki 30 évesen sem érett rá, van aki pedig 18 évesen is jól csinálja.
Teljesen normalis. Mindenki maskor erik meg ra. Valaki 30/40 valaki 20 evesen. Nincs ebben semmi gond ha anyagilag vallalni tudjatok.
Egy 23 eves anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!