Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki babaviz helyett forralt csapvizet használ a picinek, olyan 3-4 honaposnak?

Figyelt kérdés
persze városon gondolom,ahol tiszta minöségü csapviz van.
2010. júl. 1. 12:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6,5hós a kislányom,csak forralt vizet kap.
2010. júl. 1. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:
szia!az enyém 1 éves koráig a forralt csapvizet kapta.babavizet csak akkor,ha elutaztunk
2010. júl. 1. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Képzeld, falun is tiszta minőségű csapvíz van, lehet még tisztább, mint a városi, amúgy én is azt adom.
2010. júl. 1. 17:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, mi falun lakunk, de itt is ugyanolyan minőségű víz folyik a csapból, mint a városban... Sőt, inkább azt mondanám, hogy tisztább is, mint a városi. Születése óta forralt csapvizet adok a Babámnak, bár városon lehet, hogy a babavíz dukál...
2010. júl. 1. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahol én lakom nem is ismerik a babavizet. (nyugat európai ország). Igyhát én nem adok babavizet, itt mindenki forralt vizet ad. Különben szerintem hülyeség ez az egész babavizes üzlet, csak egy újjabb trükk hogy az anyuka minél többet költsön a gyerekére a kényelme érdekében.
2010. júl. 1. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!