A babám folyamatosan a fejére huzza a takarót és ugy alszik. Ha lehúzom felébred. Eddig nem fulladt meg. Nem lesz tőle baja?
Figyelt kérdés
Csak igy tud aludni? Hagyjam? 6 hónapos2008. nov. 8. 21:14
1/7 A kérdező kommentje:
jah próbáltam a hálozsákos megoldást de akkor is kell egy vékony pléd mert ugy alszik hogy azt szorongatja a kezébe.
2008. nov. 8. 21:15
2/7 anonim válasza:
Hát szerintem azért ne hagyd,és akárhányszor lehúzod felébred?
Inkább ébredjen fel miatta,én azt mondom,biztos nem lesz baj,de azért ne hagyd.
3/7 A kérdező kommentje:
mindig felébred és addig fent van amig vissza nem teszem rá.
2008. nov. 8. 21:42
4/7 anonim válasza:
"Eddig nem fulladt meg" ez tettszik:) Szerintem nehezen tudnát őt erről leszoktatni, sok gyereknek van valami "dilije" és csak úgy tud elaludni. Szerintem próbálj meg valami vékonyabb takarót beiktatni, aztán egyszer csak hátha elhagyja.
5/7 anonim válasza:
Az én kisfiam is ennyi idős,és kb.2 hete ő is
ezt csinálja.Én textil pelust adok a kezébe és van légzésfigyelőnk,ezért teljesen nyugodt vagyok.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is váltottam egy pici vékony plédre és légzésfigyelő bekepcsolva.
jah hozzáteszem hogy szopizni is csak igy szopizik ha a fejére teszem a polomat:D
2008. nov. 9. 10:56
7/7 anonim válasza:
Az enyém ugyanezt csinálta, csinálja a mai napig (3 éves). Van, hogy térdtől lefelé kilóg a lába, a fején meg ott tornyosul a takaró. Áttértem a hálózsákra, de akkor meg az alvós kendőjét vagy a kis plüssjátékát tette a fejére. :) Egyébként ugyanilyen vagyok: csak úgy tudok aludni, ha a takaró vagy a párna a fejemhez ér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!