Lehetséges, hogy 11 hetes babám csak bal oldalon szeret szopizni és aludni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 8. 20:35
1/4 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy a bal mellből könnyebben tud szopizni. Alvásról csak annyit, hogy érdemes mindkét oldalhoz szoktatni, nehogy deformálódjon a feje! Bár én mindkét lányomat hason altattam, és csak úgy volt hajlandó mindkettő elaludni első perctől, a mai napig.
2/4 anonim válasza:
Szia! A szopi nálunk is így van születése óta, most kezdi "megszeretni" a másik cicit is. Az alvással nincs gondunk,hason alszik a pici. Igaza van az előttem írónak, mindkét oldalon feküdjön a feje miatt.
Üdv: 3 hós kislány anyukája
3/4 anonim válasza:
Szia! Az én babám hat hónapos és csak úgy alszik el, ha a bal oldalára fordul. Hiába altatom el a hátán, mire vissza megyek pár perc múlva már az oldalán szuszog és ölelgeti az alvós maciját. Egyébként ő is már egész pici korától az oldalán alszik. Sőt a mútkor találtam egy képet, ami még a kórházban készült már ott is félig bal oldalán aludt. És a feje egyáltalán nem deformált.
Jó babázást!
4/4 anonim válasza:
Nekem a védőnő mondta, h minden babának van kedvenc oldala, de ezzel együtt forgatni kell őket. Kisfiam is úgy szeret szopizni, ha a jobb oldalán fekszik, általában arra is fordítja a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!