Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres babáknál nem baj ha...

Tápszeres babáknál nem baj ha nincs mindennap kaki? 2 hónapos a kisfiam

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 05:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én gyerekeim is tápszeresek voltak,általában ha naponta nem is,másnaponta mindig volt székletük.Humana Baby Fitet kapott mindkettő.Te babád mit eszik?
2010. júl. 1. 06:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ha mennek a szelek és nem fáj a pocija, egyáltalán nem gond. 1-2 nap bőven belefér. Ha fáj a hasa, úgy tudsz neki segíteni, hogy körkörös mozdulatokkal maszírozod a pocakját, meg úgy is, hogy a térdét óvatosan a kis hasa felé tolod. Nálunk is volt ilyen probléma, de 4 hónaposan, a hozzátápláláskor megoldódik.:-) Ha nagyon nics széklet, akkor délelőtti gyümölcsnek csak őszibarackot adok, és az segít. Üdv, és szép napot!
2010. júl. 1. 06:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem fáj neki a poci akkor nem baj,nekünk előfordult hogy 1 nap elmúlt kaki nélkül,de azért naponta 1szer van neki:-)3hónapos
2010. júl. 1. 07:04
 4/6 anonim ***** válasza:
6:53-as vagyok: Ahogy olvastam az első választ, még az jutott eszembe, ha esetleg többször okoz gondot a kakilás, érdemes a gyerekorvostól másik tápszert kérni. Minden baba másként reagál a különböző tápszerekre. Nálunk a Humana nagyon megfogta a székletét, de Milupával minden rendben.
2010. júl. 1. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is a milupa comfort(rostos) tápszer vált be:-)
2010. júl. 1. 08:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi 4 hónapig csak szopiztunk. Nálunk sem volt mindig kaki. Sőt volt, hogy 5 nap- 1 hétig nem kakilt, akkor az orvos tanácsára glicerines kúpot adtam neki. Bevált. Ja és tornáztasd, hogy a szelek kijöjjenek és akkor nem fog fájni a pocija. De szerintem nyugodtan hívd fel a háziorvosotokat vagy a védőnőtöket.
2010. júl. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!